Fosta soție a lui Mihai Neșu a ajuns la tribunal după ce s-a separat de fotbalistul paralizat de la gât în jos! Vezi motivul pentru care se judecă frumoasa Maria!

Mihai Neșu și soția sa, Maria, s-a separat la un an după groaznicul accident al fotbalistului.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Mihai Neșu și soția sa, Maria au divorțat în 2012.  În mai 2011, fotbalistul Mihaita Nesu a suferit un accident groaznic la antrenamentul echipei sale, FC Utrecht, dupa care a ramas paralizat de la gat in jos. După separare, Maria a revenit la numele ei de fată, Gherman, dar și în orașul ei natal, Oradea.

Citeste si: Minune de SĂRBĂTORI! Mihăiță Neșu a făcut chiar el anunțul: „Este cel mai mare miracol”

Citeste si: Mihai Neşu nu s-a visat niciodată paralizat de când e în scaunul cu rotile: „Visele sunt cu totul altfel. Sunt sănătos. Chiar dacă mă mai visam în scaun, la un moment dat mergeam”

Citeste si: Duhovnicul de la Muntele Athos al lui Gigi Becali și Mihai Neșu spune că păcatele trupești sunt cauza pandemiei: “Suntem obsedați sexual, nu mai știm cum să ne mai satisfacem aceste pofte”

Absolventă de Arte Plastice, Maria s-a angajat la firma de design interior a lui Mircea, fratele ei mai mare. Maria Gherman este membră a cultului penticostal, participând regulat la slujbele oficiate la Biserica Betania din Oradea, oraşul ei natal, la fel ca întreaga sa familie.

fara descriere

Fosta soție a lui Mihai Neșu a ajuns la tribunal. Maria și rudele sale sunt reclamanți

Maria și rudele sale figurează ca reclamanți într-un dosar înregistrat la Judecătoria Oradea pe 29 ianuarie 2019. Pârîți sunt mai mulți vecini ai lor, obiectul dosarului fiind „hotarâre care sa tina loc de act autentic”. (vezi motivul pentru care Mihai Neșu are nevoie de 3 milioane de euro)

Conform site-urilor specializate, reclamantul îl cheamă în judecată pe pârât solicitând instanţei de judecată să pronunţe o hotărâre care sa  ţină loc de act autentic de vânzare-cumpărare încheiat între pârât şi reclamant, având ca obiect un bun imobil, de regulă un teren. Până acum, procesul în care e implicată fosta soție a lui Mihai Neșu a fost amânat de mai multe ori.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate