Fosta sotie a lui Razvan Simion a primit cea mai emotionanta declaratie de iubire din viata ei! "Te iubesc pana la infinit!"

De ziua ei Diana Simion, fosta sotie a lui Razvan, a primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion si-a sarbatorit pe 21 iunie ziua de nastere. Ea locuieste in Timisoara alaturi de cei doi copii pe care ii are cu prezentatorul TV.
 
Fiica celor doi, Ianca, i-a facut mamei sale o surpriza de proportii cand i-a scris acesteia o declaratie de dragoste care ar fi emotionat pana la lacrimi pe oricine. 
"La mulţi ani, mămica mea scumpa!!!
As vrea sa îţi mulţumesc pentru ca zi de zi esti o mama minunata , esti mămica mea! Pentru ca tu mereu ne porţi iubire necondiţionată şi ne araţi cât de bun poate fi sufletul tău. Te iubesc enorm, pana la infinit şi mai departe şi iti mulţumesc pentru toată viaţa aceasta minunata pe care mi-ai oferit-o plina de iubire infinita! Te iubesc mami! O zi de naştere minunata sa ai şi sa rămâi la fel , cea mai buna mămica din univers. La mulţi ani!", au fost cuvintele pe care Ianca i le-a transmis mamei sale. 
 
Toti prietenii virtuali s-au grabit sa o felicite pentru cuvintele frumoase si sa ii transmita Dianei Simion urari de ziua ei. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate