Fosta soție a lui Răzvan Simion, prima declarație despre actualul iubit! Cei doi au fost împreună într-o vacanță la Praga! ”A fost ziua lui și am sărbătorit acolo” ! Imagini exclusive

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a refăcut viața și, acum, este extrem de fericită

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

La mai bine de patru ani de la despărțirea de Răzvan Simion, fosta soție a ”matinalului”, Diana, pare că și-a găsit bărbatul perfect, cel care să îi fie aproape în cele mai importante momente ale vieții.

Citeste si: Lidia Buble a recunoscut că nu se simte pregătită să devină soția lui Răzvan Simion: „Nu simt că este pentru mine”

Citeste si: Primele imagini cu Diana Simion și noul ei iubit! În sfârșit, l-a uitat pe Răzvan Simion

Citeste si: Cine câştigă mai mult din televiziune, Dani sau Răzvan? Oţil şi Simion au încasat împreună peste o jumătate de milion de euro!

Este vorba despre Biță Radu, un afacerist, originar din Timișoara, care deține un restaurant și un magazin de vinuri în zonă, un om descris de prieteni ca fiind unul cu suflet mare, angrenat în câteva proiecte umanitare.

”Avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”, a spus timișoreanul pentru click.ro, apoi a mai specificat și faptul că se înțelege de minune cu copiii Dianei.

Ce spun prietenii cuplului despre Radu și Diana

Spusele bărbatului aveau să fie susținute și de apropiații cuplului. ”Sunt împreună de câteva luni. Se înțeleg foarte bine, sunt peste tot împreună, merg la festivaluri, au deja o relație solidă, iar Diana este foarte fericită alături de el. Simte că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea. Este bărbatul de care avea nevoie, alături de ea în orice moment, inteligent și cu foarte mult bun simț. Este ce trebuie”, au povestească și surse din anturajul celor doi, pentru Cancan, în urmă cu mai bine de o lună.

Fosta soție a lui Răzvan Simion vorbește despre iubitul ei și despre escapada de la Praga! ”A fost superb”

În premieră pentru WOWbiz.ro, fosta soție a lui Răzvan Simion vorbește despre iubitul ei, acum, la scurt timp de la revenirea dintr-o vacanță romantică în Cehia. ”A fost minunat! Praga este orașul meu preferat, ne-am distrat, însă am stat prea puțin pentru ce minunății ai de descoperit acolo de fiecare dată. În plus, totul a fost extraordinar, fiindcă pe data de 6 noiembrie, a fost ziua lui Radu și am decis să sărbătorim acolo. A fost superb”, a declarat Diana Simion, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate