Fosta sotie era in vacanta cand a primit vestea mortii lui Patriciu! Sabina si-a anulat concediul si revine urgent in tara!

Sabina, a doua sotie a lui Dinu Patriciu si singura femeie care i-a daruit copii, a primit vestea mortii acestuia cand se afla in vacanta.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereSabina Patriciu, instantaneu din vacanta de varaSabina a fost a doua sotie a lui Dinu Patriciu si a plecat in Canada la inceputul anilor ’90, dupa divortul de omul de afaceri. Ea are doua fete cu Patriciu, Ana si Maria, alaturi de care a dorit sa petreaca mai mult timp, astfel ca a revenit din Canada pentru o perioada nedeterminata. fara descriereSabina, alaturi de fiica sa, Ana, si de nepoticaSabina e de mai bine de jumatate de an in Romania, locuind in vila de la Snagov a fiicelor sale, dar vestea mortii fostului ei sot a prins-o, se pare, in Grecia, unde se afla in vacanta alaturi de mai multe prietene. Sabina ar fi trebuit sa fie la Salonic in a doua jumatate a lunii august, dar si-a contramandat ultima parte a vacantei pentru a fi prezenta la inmormantarea lui Patriciu.

fara descriere

EXCLUSIV! Fosta sotie a lui Dinu Patriciu, gest superb pentru familia miliardarului! In lipsa mogulului, Sabina s-a mutat la Snagov si are grija de fetele ei cu omul de afaceri!

Familia Patriciu face apel catre opinia publica! Fiicelor afaceristului au transmis un comunicat de presa imediat dupa moartea acestuia

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate