Vedete

Fosta sotie a lui Florin Piersic a crezut ca actorul a decedat dupa ce numele sau a fost dat unui cinematograf: „I-am spus ca de asemenea onoruri nu beneficiaza decat cei care mor, dar ca el este mai viu ca niciodata”

Florin Piersic si Anna Szeles au fost insurati timp de un deceniu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Florin Piersic (81 de ani) a avut o bogata viata sentimentala, de-a lungul careia a bifat trei casnicii, cu Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Torok. Dupa despartirea de Iekel, in 1974, femeia care i l-a daruit pe Florin Jr, Piersic s-a insurat cu o alta actrita, Anna Szeles. (vezi ce spune Florin Piersic despre starea lui de sanatate)

Si aceasta i-a facut un baiat, pe Daniel, apoi cei doi s-au separat, in 1985, dupa un deceniu de casnicie. Ulterior, Szeles si fiul ei s-au stabilit la Budapesta, acolo unde fosta sotie a lui Piersic si-a continuat cariera de actrita de teatru. Recent, ea a acordat un interviu unei reviste maghiare, marturisind ca pastreaza relatii apropiate cu Piersic.

Ea a glumit, la un moment dat, cand i-a dezvaluit reporterului ca, atunci cand un cinematograf din Cluj-Napoca a primit numele de „Florin Piersic”, a crezut ca fostul ei sot a decedat.

„Este interesant ca fostul meu sot locuieste in aceeasi ca si din Cluj-Napoca in care ne-am crescut copilul. Atunci cand a implinit 80 de ani, un cinematograf din oras a primit numele lui, iar Primaria a organizat focuri de artificii in onoarea sa. I-am spus ca de asemeanea onoruri nu beneficiaza decat cei care mor, dar ca el este mai viu ca niciodata. Am ras mult cand am vorbit despre asta”, a marturisit Anna Szeles.

Galerie foto