Fosta "Zana" ar putea reveni pe sticla! Andreea Marin este in negocieri cu producatorii unei emisiuni TV!

Dupa ce a renuntat la "Surprize, surprize", Andreea s-a dedicat mai mult fundatiilor de ajutorare si actelor de caritate de la care nu lipsea saptamanal. Acum este in tratative cu un post TV din Spania care vrea sa faca o emisiune cu "Zana".

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAndreea nu a dorit sa dea prea multe detalii despre noul proiect care ar readuce-o pe micile ecrane pana cand nu se va intalni cu producatorii.

„Nu mă grăbesc să vorbesc până când nu văd exact despre ce e vorba, voi călători luna viitoare la Madrid la invitaţia producătorului”, a declarat pentru Ring vedeta.

De cand a renuntat la postul de prezentatoare, Andreea a urmarit emisiunile care fac valva si considera ca ea nu mai este in pas cu vremurile acestea in care se fabrica scenarii proaste si barfa este la odinea zilei.

„Nu prea mai am plăcerea de a urmări un program TV atâta vreme cât violenţa verbală, bârfa, scenariile prost puse în practică sunt la ordinea zilei. Eu am o altă şcoală de televiziune în spate şi probabil nu mai sunt în pas cu vremurile”, a mai adaugat Marin Banica.

Cat despre ultimul proiect la care a luat parte, filmul "Ho Ho Ho 2", Andreea Marin a marturisit ca fiica ei, Violeta, a fost incantata de rolul negativ pe care l-a primit mama ei.

„M-a văzut deocamdată în imaginile din trailerul filmului şi a fost încântată. Eu am testat-o astfel, pentru ca mi-era teamă ca aparenţa personajului meu să nu o sperie. Dar se pare că la ea am avut succes şi mă bate la cap să mergem la film, abia aşteaptă. Iar pentru mine va fi o zi de neuitat aceea în care voi împărtăşi cu ea prima experienţă în sala unui cinematograf la un film. Am mai fost doar la desene animate şi la documentare pentru copii”, a spus vedeta.

Chiar daca atat ea, cat si Stefan Banica, sotul ei, au un program incarcat, cei doi incearca sa faca in asa fel incat unul din ei sa fie acasa pentru a sta cu cea mica.

„Înţelegem foarte bine fiecare munca celuilalt pentru că domeniile noastre sunt apropiate şi uneori se intersectează, deci nu vedem o problemă când unul dintre noi are deplasări, ci, dimpotrivă, ne consultăm şi încercăm să ne aranjăm programele astfel încât cel puţin unul dintre noi să fie acasă, pentru binele copiilor”, a adaugat Andreea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate