Foste rivale la Exatlon, Alina Pana si Anda Adam, infruntare cu public Video

Anda Adam, fosta Faimoasa in primul sezon al Exatlon Romania si ex-Razboinica Alina Pana au decis sa dea cartile pe fata si sa se infrunte in public

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, cele doua par sa fie foarte implicate in lupta care se prefigureaza intre Faimosi si Razboinici in cel de-al doilea sezon al show-ului fenomen Exatlon Romania.

Asa ca, fara sa stea pe ganduri, cele doua, aflate in forma maxima, au decis sa dea cartile pe fata in privinta echipelor pe care le sustin in cel de-al doilea sezon. Aflate amandoua in Parcul Carol din Bucuresti, imbracate de parca ar fi gata de o competitie sportiva, Alina Pana si Anda Adam au inceput sa se “incalzeasca” pentru momentul confruntarii, prima fiind sustinatoarea Razboinicilor, iar cea de-a doua, a Faimosilor.


Imbracate in culorile traditionale ale echipelor pe care le sustin, cele doua foste concurente de la  Exatlon par sa fie dispuse sa se implice chiar intr-o confruntare, in ciuda amicitiei lor, Anda Adam dovedind ca nu stie de gluma cand vine vorba de echipa pe care a reprezentat-o si, mai mult chiar, a invatat sa lupte, la propriu, de la bunul ei amic Andrei Stoica.

De altfel, asa cum a si recunoscut, Alina Pana are deja favoritii ei, concurenta din primul sezon Exatlon punand ochii pe un Razboinic din actualul sezon al show-ului. Mai exact, Alina Pana nu s-a putut abtine si a dat "LIKE" la una dintre postarile Razboinicului Alin Andronic, un tanar care a demonstrat ca face fata probelor din competitia Exatlon si ca este un candidat cat se poate de serios petru etapele viitoare ale emisiunii.

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate