Foștii Războinici de la “Exatlon” vor învârti “Roata Norocului”, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vă invită la o nouă ediție spectaculoasă a show-ului concurs, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Distribuie pe:

fara descriere

Ciprian Silași și Iulian Pîtea, foști concurenti “Exatlon” sunt invitații ediției de duminică “Roata Norocului”, difuzată începând cu ora 20:00, la Kanal D! Premiile pe care le pot câștiga norocoșii acestei ediții “Roata Norocului” sunt uriașe, de la electronice, electrocasnice, până la premii în bani și autoturismul pus in joc. Cei doi foști Războinici de la “Exatlon” vor concura duminică seara la “Roata Norocului” în beneficiul unei familii nevoiașe, astfel că provocarea pentru cei doi va fi și mai mare.

Citeste si: Roxana, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei”, a comis-o direct în platoul emisiunii “Roata Norocului”! “Această filmare va face milioane de vizualizări!”

Citeste si: Culiță Sterp și Roxana de la Puterea dragostei, duminică, la Roata Norocului

Citeste si: Amna și Uddi învârt “Roata Norocului”, duminica aceasta, de la ora 20:00

Nelipsite vor fi și pedepsele pe care Ciprian Silași și Iulian Pitea vor trebui să le ducă la bun sfârșit. Probe inedite de îndemânare, provocări amuzante, umor de calitate, tensiune, câștiguri importante și distracție garantată, acestea vor face parte din programul de divertisment de duminică seara, la Kanal D. Pe parcursul ediției, cei care vor întreține atmosfera prin muzica lor sunt tinerii plini de energie și talent, din band-ul “Hot Play și Iulia Dumitrache”.

Cât de norocoși vor fi concurenții acestei ediții “Roata Norocului” veți putea afla urmărind duminică show-ul prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, începând cu ora 20:00, la Kanal D!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate