Fostul concurent de la X Factor, care a cucerit-o pe Simona Gherghe cu zambetul lui, a lansat impreuna cu N-Tone o super piesa! Vezi aici clipul "Unreachable"!

Dupa experienta X Factor, unde a fost la un pas de galele live, Claudiu Nerghes aka Loud Empire a lansat impreuna cu N-Tone o piesa noua, insotita de un clip: "Unreachable".

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Dupa experienta X Factor va prezint "UNREACHABLE", o piesa de stare, facuta din dragul de a face muzica si nu pentru a fi comerciala sau pentru a se incadra in tiparele romanesti. Cred ca fiecare avem pe cineva sau ceva care ni se pare de neatins si spre care incercam sa ajungem", a declarat Loud Empire.

Piesa "Unreachable" este produsa de N-Tone impreuna cu Loud Empire, cel din urma fiind responsabil si de versurile piesei. Mixul si masterul au fost realizate in studioul Stone Music.  Clipul piesei este regizat si montat chiar N-Tone (Daniel Antonescu, pe numele sau real).

"Am facut piesa asa cum am simtit, si nu pentru a se incardra in tiparele romanesti. Eu sunt foarte incantat de rezultat, este exact ce mi-am dorit. Versurile si linia melodica au fost scrise de mine, iar N-Tone s-a ocupat de productie si de videoclip. Este o piesa de stare, in care cred ca multe persoane se pot regasi, pentru ca fiecare , consider eu, avem o persoana sau un tel care ni se pare de neatins. A primit reactii pozitive din partea multor oameni, inclusiv unor oameni din domeniu"
, a mai declarat Loud Empire.

“Unreachable” atinge un subiect in care multi oameni se pot regasi, artistul primind deja numeroase reactii mai mult decat pozitive in urma lansarii videoclipului. Melodia vorbeste despre dorinta, atat de naturala in fiecare dintre noi, de a atinge ceea ce pare de neatins, reusind sa se evidentieze in randul melodiilor romanesti care apartin aceluiasi gen muzical tocmai prin subiectul ales, unul care vizeaza latura noastra emotionala, de suflet, si nu aspectele efemere si superficiale in care ne pierdem de multe ori si care au devenit atat de uzate in industria muzicala actuala.

Loud Empire e unul dintre cele mai promitatoare produse muzicale din ultima vreme de pe piata muzicala romaneasca: piesa, clip, look - "Unreachable" e cool!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate