Fostul iluzionist Alin Blaine, atacat in Statele Unite, in timp ce le predica americanilor cu Biblia in mana! Scandalul a fost aplanat de Politie | EXCLUSI V

Fostul iluzionist Alin Blaine a avut un conflict dur cu un american, in timpul unei prelegri publice pe care o tinea in fata tribunalului din Florida.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierefara descriere

Alin Lolos, pe numele lui real, s-a pocait in urma cu cativa ani si a inceput sa predice evanghelia nu doar in casele de rugaciuni ci si in strada. Cu un discurs extrem de bun, Alin este invitat nu doar in Romania sa-si povesteasca experienta de viata care l-a dus „de la pacat la credinta” ci si in Statele Unite.

fara descrierefara descriere

Cu ceva vreme in urma, Alin Lolos a ajuns in Statele Unite si s-a plasat strategic, intr-un loc pe unde trec destul de multi pacatosi: Tribunalul din Florida. „Echipat” cu o Biblie intr-o mana si o statie de amplificare in cealalta, romanul a inceput sa cheme oamenii la credinta, folosindu-se de o engleza cam stricata.

fara descriere

La un moment dat, un cetatean aflat pe o banca s-a aratat deranjat de zgomotul pe care-l facea fostul iluzionist si i-a cerut acestuia sa inceteze. Lolos nu s-a conformat si a continuat sa vorbeasca despre „cele sfinte”. Enervat, americanul s-a indreptat amenintator catre Alin, cu un pahar de platic in mana, din care a varsat lichidul in fata predicatorului. In tot acest timp, americanul a continuat sa-l injure pe Lolos, in timp ce acesta a continuat sa predice.

fara descriere

Pana la urma, la fata locului si-a facut aparitia un echipaj de politie. Trei agenti masivi au sarit imediat in ajutorul predicatorului si l-au indepartat pe american de acolo. Culmea, i-au facut semn lui Lolos ca poate sa continue sa se manifeste, cu toate ca o facea la un volum destul de ridicat. Interesant este ca in Romania, politistii locali ii cer lui Lolos sa nu mai tulbure listea publica si chiar il ameninta cu amenzi, cum s-a intammplat recent la Brasov. 

fara descriere

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate