Fostul iluzionist Alin Blaine, despre incendiile din Bamboo si Colectiv! "Stiu depravarea de acolo! V-am avertizat ca Dumnezeu va va pedepsi!" VIDEO!

Fostul iluzionist Alin Blaine a transmis un mesaj extrem de dur celor care merg in cluburi, dupa tragediile din Colectiv si Bamboo.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAlin Lolos, pe numele lui real, fostul iluzionist s-a pocait si tine predici despre viata lui de dinainte de a-l cunoaste pe Dumnezeu. El a vorbit si despre tinerii care frecventeaza cluburile si traiesc in desfarau, facand aluzie la incendiile din cluburile Bamboo sau Colectiv. (Citeste si: "Sunt mortul Alin Blaine!" Destaiunuirile fostului iluzionist)
„Nu numai ca a luat foc clubul Colectiv, atat de multe lucruri s-au scris incat se deviaza de la Scriptura. Mi-aduc aminte unul dintre cele mai mari spectacole ale mele, de iluzionism, cand slujeam Satanei, a fost in clubul Bamboo. Acel club care a luat foc din temelii. Si ca unul care stiu exact si cine-i patron acolo si relatiile de acolo, stiu depravarea de acolo, pentru ca am fost acolo. M-am gandit, in momentul in care am vazut aceasta stire, ca a luat foc, ca v-am avertizat ca Dumnezeul meu a fost, este si va fi un foc mistuitor. (...) Am mers in foarte multe cluburi, am discutat cu foarte multe persoane si i-am avertizat ca Dumnezeu ii va pedepsi. Le-am spus: pocaiti-va! Nu mai faceti ce faceti pentru ca Dumnezeu nu inghite acestea pacate!”, a spus fostul iluzionist.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate