Vedete

Fostul impresar al lui Florin Salam a scris o poezie in amintirea Denisei Manelista. Puiu Gheorghiu recunoaste ca e urmarit de imaginea ei din sicriu

Marcat si acum de disparitia prematura a cantaretei Denisa Manelista, impresarul Puiu Gheorghiu a scris o poezie in amintirea ei.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Peste cateva zile, pe 23 iulie, se va implini un an de la moartea Denisei Manelista. Pentru multi cantareti si impresari care activeaza in industria muzicii de manele, acesta este cel mai tulburator eveniment petrecut in ultimul timp in lumea artistica din Romania. (Cutremurator! Puiu Gheorghiu, urmarit de imaginea Denisei Manelista) 

Zilele trecute, impresarul Puiu Gheorghiu a facut o serie de marturisiri impresionante povestind ca, desi a trecut un an de la inmormantarea Denisei, imaginea ei este inca vie in ochii lui.

Impresarul lui Florin Salam nu poate sa uite cum arata cantareata ultima oara cand a vazut-o, respectiv, in capela, in sicriul ei, inainte sa fie condusa la groapa. (Semnul trimis de Denisa Manelista de dincolo de moarte) 

Tulburat de apropierea datei comemorarii de un an si parastasul ce va urma, Puiu Gheorghiu a scris o poezie in amintirea artistei.

“Pe panzele visarii,

Brazdandu-ne idealuri,

Cand marea cugetarii

Ne va purta pe valuri,

Ne vom opri o clipa

Din tot ce ne retine,

Traind o amintire

Si gandindu-ne la TINE!”, a scris Puiu Gheorghiu in poezia sa.

 

Cum si-o aminteste Puiu Gheorghiu pe Denisa Manelista

“La un an de la disparitia Denisei inca sunt marcat de cum poate suferinta (boala) sa schimbe si sa transforme fizic un om. Frumoasa ca o printesa, cum a fost ea in timpul vietii, in capela, am vazut atunci o mana de om. Parca o vad. Denisa era imbracata ca o regina. Avea pe chip zambetul ei, o priveai si ai fi zis ca doarme, dar te cutremurai amintindu-ti de tanara frumoasa de altadata”, a declarat Puiu Gheorghiu in urma cu cateva zile, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

Galerie foto