Fostul iubit al Andreei Mantea și-a ieșit din minți, convins că românii nu cred în pandemia de coronavirus: „Foarte mulți proști și inculți. Să vă împușcați și voi!”

Cristi Mitrea e convins că românii nu vor respecta nici o regulă după încheierea stării de urgență.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Cristi Mitrea e convins că românii nu vor respecta regulile de distanțare socială după 15 mai, cînd se termină starea de urgență. “Dacă crede cineva ca după data de 15 o să fie totul la fel, sa se împuște! Dacă credeți că în două luni a inventat cineva un burete magic care a sters pandemia și efectele ei, să vă împușcați și

voi!” ,  a postat Mitrea.( vezi cum l-a apărat Cristi Mitrea pe Ciprian Marica)

Citeste si: Andreea Mantea este surprinsa de Livian: "M-am reindragostit!"

Citeste si: Raed Arafat trage semnalul de alarmă: „Să nu uităm că valul doi va veni”

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Nu gura este poarta de intrare în corp a coronaviruslui! Descoperire uluitoare a medicilor olandezi

„Dacă cunosc oameni care își doresc să vină data de 15 ca să fie ca înainte, sau ca să iasă "afară", uitați de mine! Nu suport oamenii proști! Susțin și îmi doresc și cred cu tot sufletul că avem nevoie ca economia să se miște din nou intr-un fel sau altul, cu modificările vremurilor pe care le trăim, adaptarea fiind un lucru inevitabil.”

, a continuat fostul iubit al Andreei Mantea.

Cristi Mitrea e convins că românii nu vor respecta nici o regulă: "Eu vă înjur!"

„Dar, dacă mai citesc statusuri de genul: ați văzut un infectat de covid? Corona nu există! Sau: nu-mi miroase a bine! Ne țin în casă ca să-și facă jocurile", eu vă înjur! Nu mai țin cont de bun simț!”, a mai scris luptătorul de K1.

„Prea sunteți toți așa foc pe conspirații și aveti inside info. Ho, în plmea că nu legați trei fraze, influencerilor și sunteți gata să răsturnați țara și miliția! Foarte mulți proști și inculți. Dezamăgitor!”, a încheiat Cristi Mitrea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul iubit al Andreei Mantea i-a compus o poezie lui „Spartacus Idolu fetelor” după ce l-a văzut cu ochii umflați de la bătaia încasată de la polițiști!

Fostul iubit al Andreei Mantea a demolat-o pe Maria Constantin: „Eu credeam că e proastă! Nu e! Că a făcut clip cu Viorel”

Anunțul disperat al fostului iubit al Andreei Mantea, în plină pandemie de coronavirus: „Nu de gripă, ci de foame o să murim!”

Cum își petrec timpul Andreea Mantea și fiul ei în plină pandemie de coronavirus. Fanii au fost uluiți de energia lor

Anunțul care ZDRUNCINĂ toată scena politică! S-a aflat tot adevărul despre Klaus IOHANNIS

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Viața actorului Constantin Codrescu depășește orice scenariu de film. Otrăvirea soției de propria mamă, dezvăluită într-un vis ciudat

Anunțul disperat al fostului iubit al Andreei Mantea, în plină pandemie de coronavirus: „Nu de gripă, ci de foame o să murim!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies