Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a pozat gol pușcă în ploaie, cu o sticlă de șampanie în mână! Tristan a explicat fotografia incredibilă cu un citat din Biblie! FOTO

Tristan tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, s-a pozat gol pușcă în fața unei cabane.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a pozat gol pușcă zilele trecute, când a făcut o excursie la munte. Tristan Tate a închiriat o cabană și, la un moment dat, a ieșit pe terasa acesteia dezbrăcat, deși cerul era acoperit de nori și ploua.

Citeste si: Soc in lumea mondena! Alex Bodi s-a intors la Bianca Dragusanu. Cum au fost fotografiati cei doi

Citeste si: Familia Drăgușanu este în doliu. A murit: "Ne vei zâmbi din cer"

Citeste si: Alex Bodi a încălcat legea și a ajuns în carantină instituționalizată!

Tristan s-a pozat apoi cu o sticlă de șampanie Moet în mână și a postat un citat din Biblie, Evrei 4:13: “Nu este nimic care să poată fi ascuns de El, ci totul este gol şi descoperit ochilor Lui, ai Celui înaintea Căruia trebuie să dăm socoteală”.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a pozat gol pușcă. Și-a umplut cada cu prezervative 

WOWbiz.ro a relatat recent că Tristan Tate și-a umplut cada cu prezervative, fotogafia fiind în stilul fostului iubit al Biancăi Drăgușanu, căruia îi place să pozeze înconjurat de femei în interiorul vilei sale din Pipera.

De data aceasta, Tristan a ales baia ca decor, el intrând în cadă și acoperindu-se cu sute de prezervative.Tot în cadă, dar în picioare, se află o femeie în bikini care îi întinde lui Tristan un pahar cu șampanie. (citește adevărul despre relația dintre Bianca și Cătălin Botezatu)

fara descriere

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a pozat gol pușcă: „Dau premiu 500 de dolari"

De altfel, pe marginea căzii se poate observa o frapieră în care se află nu mai puțin  de trei sticle cu șampanie. „Dau premiu 500 de dolari, banii jos, dacă ghiciți câte prezervative sunt în fotografie”, a glumit Tristan cu amicii săi.

Și fratele lui Tristan, Andrew „Cobra” Tate, a fost recent în prim-plan, fiind reținut într-un dosar de trafic de droguri și omor, dar milionarul a negat vehement acest scandal, susținând că totul este o minciună, iar aceste acuzații sunt vechi și false. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate