Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu e asaltat de oameni care îi cer bani cu împrumut în timpul pandemiei de coronavirus: “Starea de urgență m-a afectat și pe mine, a trebuit să-mi închid mai multe cazinouri”

Oamenii îi cer bani lui Tristan Tate, fostul iubit milionar al Biancăi Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Oamenii îi cer bani lui Tristan Tate în timpul pandemiei de coronavirus. Afaceristul englez, despre care presa a scris că are investiții în imobiliare, a dezvăluit că e asaltat de cereri în această perioadă. (vezi cine l-a făcut praf pe Alex Bodi după ce s-a împăcat cu Bianca)

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Daria Radionova- impediment în împăcarea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

“Înțeleg că pandemia de coronavirus îi afectează pe foarte mulți din punct de vedere financiar. Dar, va rog respectuos, se poate să nu mai îmi cereți bani?”, a postat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

fara descriere

Oamenii îi cer bani lui Tristan Tate: "Aș deveni falit" 

“20 de mesaje pe zi? Aș deveni falit dacă i-aș spune "Da" fiecăruia. Nu sunt aici să vă salvez. De asemenea, luați în calcul faptul că, deși poate că am bani, starea de urgență m-a afectat și pe mine, a trebuit să-mi închid mai multe cazinouri. Nu e momentul să-mi cereți bani. Mulțumesc și baftă”, a mai scris Tristan Tate.

Cu toate acestea, Tristan nu o duce deloc rău, el fiind izolat la domiciliu în vila sa luxoasă din Pipera. "Carantină... jacuzzi, sală de trabucuri, 7 dormitoare, sală de fitness, piscină, home cinema. Nu e chiar așa rău”, a postat, ironic, afaceristul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate