Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a izolat la domiciliu alături de două bombe sexy! Cei trei s-au pozat dezbrăcați în dormitorul lui Tristan Tate! FOTO

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a izolat la domiciliu, vila sa din Pipera.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a izolat la domiciliu, Tristan Tate locuind într-o vilă cu piscină din Pipera. El a postat o fotografie pe instagram care îl infățișează în dormitor, la bustul gol, iar în prim-planul imaginii se află două femei dezbrăcate care încearcă săîți acopere ochii. „Carantină și răcorire”, a postat, ironic, Tristan. (vezi câți bani a cheltuit Alex Bodi pentru a o recuceri pe Bianca)

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că oamenii îi cer bani lui Tristan Tate în timpul pandemiei de coronavirus. Afaceristul englez, despre care presa a scris că are investiții în imobiliare, a dezvăluit că e asaltat de cereri în această perioadă. “Înțeleg că pandemia de coronavirus îi afectează pe foarte mulți din punct de vedere financiar. Dar, va rog respectuos, se poate să nu mai îmi cereți bani?”, a postat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

fara descriere

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a izolat la domiciliu: "Carantină...jacuzzi, sală de trabucuri, 7 dormitoare"

“20 de mesaje pe zi? Aș deveni falit dacă i-aș spune "Da" fiecăruia. Nu sunt aici să vă salvez. De asemenea, luați în calcul faptul că, deși poate că am bani, starea de urgență m-a afectat și pe mine, a trebuit să-mi închid mai multe cazinouri. Nu e momentul să-mi cereți bani. Mulțumesc și baftă”, a mai scris Tristan Tate.

Cu toate acestea, Tristan nu o duce deloc rău, el fiind izolat la domiciliu în vila sa luxoasă din Pipera. "Carantină... jacuzzi, sală de trabucuri, 7 dormitoare, sală de fitness, piscină, home cinema. Nu e chiar așa rău”, a mai postat  afaceristul.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate