Fostul iubit al Laviniei Parva are probleme in afaceri! Va ajunge la sapa de lemn?

In urma cu cativa ani, Lavinia Parva era partenera de viata a lui Viorel Bacanu. Tanarul a fost bucatar in America, la Hollywood, iar cand s-a intors in tara, a devenit om de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereBarbatul si-a deschis un lant de restaurante in Capitala si, in scurt timp, a ajuns unul dintre cei mai importanti oameni in domeniu! Insa, de ceva vreme, a inceput sa aiba probleme cu localurile, intrucat, spun surse din preajma lui, nu ar fi respectat rigorile impuse de cei care i-au dat franciza.

“Viorel avea un meniu impus din strainatate, de la cine a luat franciza, si nu avea voie sa faca schimbari. Din pacate, pentru ca in perioada de criza trebuie sa te adaptezi, el a incercat sa ofere si alte preparate culinare clientilor, in special, in restaurantele pe care le-a deschis in cartier. Astfel, in loc de meniu italian suta la suta, omu’ a mai bagat si bucate traditionale romanesti, lucru care a ajuns la urechile celor care detin lantul de restaurante la nivel european. Acestia au luat masuri imediat. I-au retras franciza si Viorel a fost nevoit sa schimbe numele localurilor si sa o ia de la capat. A pierdut foarte multi bani”, a povestit un apropiat de-al barbatului cu care Lavinia s-a iubit timp de doi ani.

VIDEO EXCLUSIV! Mi-e frica, mi-e frica, doarme iar singurica? Comportament ciudat al Laviniei Parva: a fumat tigara de la tigara, a gesticulat non-stop si "a plans" pe umarul unei confidente. Care sa fie motivul supararii cantaretei?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate