Fostul iubit al lui Bahmu a dat de necaz! Mihai Eghet este executat silit pentru recuperarea unei datorii de zeci de mii de lei!

Acum doi ani, Mihai Eghet si Adriana Bahmuteanu au trait o idila de scurta durata.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

 

Omul de afaceri Mihai Eghet si vedeta tv Adriana Bahmuteanu au trait o scurta idila acum doi ani, la inceputul lui 2016, cand prezentatoarea tocmai terminase al patrulea divort de SIlviu Prigoana.

"Noi nu avem o relatie acum. Ceea ce avem noi nu se poate numi relatie. Vorbim, imi spune ca ma iubeste. Dar nu avem o relatie. El mi-a eliberat un blocaj emotional, imi face curte. Ne stim de mai mult timp. Mi-a schimbat starea de spirit. Eu m-am operat, el e la distanta, vorbim doar la telefon, deocamdata e ca la 14 ani, cu mesaje frumoase", marturisea Adriana despre povestea cu Mihai.

Dupa ruptura, survenita dupa doua luni, barbatul originar din Darmanesti (judetul Bacau) s-a intors la herghelia pe care o detinea si care ii ocupa tot timpul. Anul trecut, Mihai a facut un anunt surprinzator, informand doritorii de faptul ca isi vinde toti caii, multi dintre ei evaluati la cel putin cateva mii de euro exemplarul!

Fostul iubit al lui Bahmu a dat de necaz. Mihai Eghet a fost executat silit 

O veste cu adevarat proasta pentru fostul iubit al lui Bahmu a venit insa pe 20 februarie anul curent, cand Mihai Eghet s-a trezit executat silit de o cunoscuta banca, in contul unei datorii nerambursate de 60.000 de lei!  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate