Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua s-a pozat cu doi copii mici în brațe! Vezi evenimentul la care a participat Cosmin Isăilă FOTO

Cosmin Isăilă este fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, care a fost părăsit de solistă în favoarea lui Culiță Sterp.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cosmin Isăilă este fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, care a fost părăsit de solistă în favoarea lui Culiță Sterp. Lui Cosmin îi merge bine după despărţirea de Carmen de la Sălciua, potrivit apropiaților omului de afaceri. Isăilă deţine un hotel şi un restaurant în centrul Sibiului, iar în ultima perioadă a investit în construirea unui alt stabiliment de trei stele, pe autostrada dintre Deva şi Sibiu.

Citeste si: Carmen de la Sălciua este însărcinată? Culiță Sterp a dat-o de gol

Citeste si: Cum a fost surprinsă Carmen de la Sălciua! S-a scuzat imediat: „Nu e ceea ce pare”

Zilele trecute, Cosmin și-a intrigat admiratoarele, nu puține la număr, atunci când s-a pozat cu doi copii mici în brațe. Fără a fi implicat într-o relație stabilă, Cosmin a lămurit situația, fiind vorba de un eveniment fericit în familia lui, la care a participat cu mare drag. 

fara descriere

După ce Carmen de la Sălciua s-a separat de Culiţă Sterp, anul trecut, cântăreaţa s-a implicat, în primăvară, într-o relaţie cu Cosmin Isăilă. Legătura nu a ţinut decât câteva luni. Apoi, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au devenit din nou apropiaţi, refăcând cuplul, spre marea bucurie a prietenilor virtuali ai celor doi. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate