Vedete

Fostul iubit al Madalinei Manole sare in ajutorul lui Dan Diaconescu! Adrian Tarau e de partea prietenului sau in procesul in care acesta e executat silit pentru o datorie de 5 milioane de euro! EXCLUSIV

Adrian Tarau a avut o relatie sentimentala cu Madalina Manole.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Dan Diaconescu se afla in inchisoare, acolo unde executa o pedeapsa de 5 ani cu executare intr-un dosar de santaj. De ceva vreme, Diaconescu are si alte problema in justitie, fiind dat in judecata de o banca pentru o datorie de 5 milioane de euro. (citeste cine este colegul de celula al lui Dan Diaconescu). Procesul e pe rol si in prezent, dosarul fiind la Judecatoria Sectorului 6, iar partile citate sunt banca (creditor), Dan Diaconescu (debitor), o societate de asigurari (tert poprit) si Adrian Tarau (intervenient in nume propriu).

Ultimul este un om de afaceri din Oradea care e un bun prieten al lui Diaconescu. Tarau a decis in aprilie 2017 sa intervina in proces pentru a-l sprijini pe Diaconescu. Dupa ce Tarau a dat declaratii s-a stabilit un nou termen, programat pe 13 iunie. Adrian Tarau a devenit celebru in 2001, cand a fost arestat pentru contrabanda cu produse petroliere si spalare de bani. El a fugit in America, in timp ce in tara procesul sau era in plina derulare. Stabilit la Chicago, Tarau a cunoscut-o in 2006 pe Madalina Manole, venita intr-un turneu in America, iar intre cei doi s-a infiripat o poveste de dragoste.

„Miliardarul Adrian Tarau a iubit-o pe Madalina Manole inca din adolescenta si a fost atat de fascinat de faptul ca a cunoscut-o acum cinci ani, in America, incat s-a indragostit teribil de ea. Madalina a abandonat calatoria in scop artistic in Lumea Noua si, cucerita fiind de Adrian, a ramas pentru ceva vreme cu el. Adrian Tarau a dorit ca Madalina sa devina sotia lui, in scurta vreme. I-a pus totul la picioare, financiar vorbind”, a dezvaluit Cristi Brancu pe blogul sau. Relatia nu a tinut, iar Madalina Manole s-a maritat apoi cu Petru Mircea. Tarau a revenit si el in tara, dupa ce, in 2008, Tribunalul Bihor l-a achitat. In august 2012, Tarau s-a insurat, in Toscana, cu o tanara pe nume Madalina, din Constanta, apoi s-a stabilit la Oradea. Presa vremii a relatat ca printre invitati s-a numarat si Dan Diaconescu.

Vezi imagini document din singurul film in care a jucat Madalina Manole

Galerie foto 
Setări confidențialitate