Fostul logodnic al Micăi de la Abracadabra iubește din nou! Fabrice a recurs și la o schimbare radicală de look FOTO

Michaela Niculescu, alintată Mica, a încetat din viață în martie 2013, la doar 31 de ani, învinsă de o boală incurabilă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Michaela Niculescu a murit la doar 31 de ani, în martie 2013, răpusă de ciroza hepatică. Alintată Mica, artista devenise cunoscută după apariția în show-ul tv ”Abracadabra”, al lui Marian Râlea, dar tânăra era și doctor în engleză și istorie, lector universitar și specialist IT! În 2008, în timpul unei vacanțe petrecute la Barcelona, Mica se logodise cu iubitul ei, Fabrice, un profesor francez, dar idila lor nu a rezistat decât un an. 

Citeste si: Anunț emoționant despre Mica de la Abracadabra, la 6 ani de la moartea tinerei: ”Editura Humanitas a publicat lucrarea de doctorat a fiicei mele, Michaela Niculescu!”

Citeste si: Prima reacție a lui Cosmin Isăilă, după ce a aflat despre împăcarea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp: „Să fie sănătoși! Așa cum am mai spus, le doresc...”

Fabrice a avut după aceea o perioadă tubure în viață, făcând închisoare în Franța pentru diverse manevre financiare ilegale, dar după eliberarea din penitenciar și-a refăcut și viața sentimentală, fotografiindu-se acum câteva zile cu noua lui iubită. De remarcat și faptul că fostul logodnic al Micăi de la Abracadabra a recurs recent la un nou look, preferând să se tundă la chelie. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate