Fostul manechin Nelly Nastase s-a combinat cu campionul de motociclism Catalin Cazacu, ex-iubitul fotomodelului Bianca Jurca!

Desi a terminat de ani buni cu prezentarile de podium, Nelly Nastase, o demna reprezentanta a generatiei de aur a manechinelor din Romania, continua sa fie o femeie extrem de curtata.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descriereZilele trecute, Nelly a iesit in oras alaturi de o gasca de prieteni. In aparenta, nimic spectaculos, doar ca la o privire mai atenta, s-a putut lesne observa ca fosta manechina este destul de apropiata de un tip bine facut cu alura de sportiv. Barbatul este nimeni altul decat Catalin Cazacu, multiplu campion national la motociclism. Cazacu a iesit in evidenta la inceputul acestui an cand a facut publica relatia pe care o avea cu fotomodelul timisorean Bianca Jurca. Povestea de dragoste dintre cei doi mergea la un moment dat chiar spre casatorie, dar, brusc, in vara, cei doi s-au despartit.  "Am hotarat sa pun capat relatiei, o iubesc si am iubit-o. In viata de multe ori nu e de ajuns sa pui doar virgula, uneori trebuie sa pui si punct. Merit mai mult!", a explicat la vremea respectiva Catalin.

fara descriereIn ultimii ani, informatiile despre viata personala a lui Nelly Nastase au fost destul de putine. Dupa scandalul din 2009, cand s-a luptat cu toate resursele pentru a obtine custodia baietelului ei, fostul model a fost o prezenta destul de discreta in viata publica, iesind insa in evidenta in aceasta toamna cu rolul spectaculos pe care l-a avut in pelicula romaneasca “Minte-ma frumos”.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate