Fostul partener de afaceri al criminalului din Caracal a rupt tăcerea: "Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice"

Fostul partener de afaceri al lui Gheorghe Dincă a vorbit despre cum era criminalul din Caracal înainte, când s-au cunoscut.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un fost partener de afaceri al lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea și a povestit cum se comporta criminalul din Caracal în trecut. Bărbatul susține că Gheorghe Dincă, cunoscându-l destul de bine, i-a propus chiar să-i aducă fete.

Aceștia se aflau la o masă, la un moment dat, iar prezente au fost chiar și două fete. Gheorghe Dincă și partenerii lui erau bucuroși că ”au obținut mai mult”, că astfel își arătau influența financiară și ”trofeele”.

"Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice", a spus bărbatul.

Citeste si: Cinci ADN-uri diferite, găsite în casa criminalului din Caracal: „Două știm clar ale cui sunt...”

Citeste si: Marina a dispărut de acasă în urmă cu 10 zile! Cuvintele iubitului său i-au șocat pe prietenii fetei

„L-am întâlnit în jurul anului 2001 într-o conjunctură cu persoane din Caracal. A trebuit să colaborăm pentru o perioadă de un an de zile. Mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional. Contextul acesta m-a ajutat să-i cunosc forța de care dispune. (...) Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere. (...) Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”, a spus martorul pentru Antena3.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate