VIDEO Un fotbalist care a fost antrenat de Şumudică, captiv sub tonele de beton. Apelul disperat al soţiei: "Vă rog, ajutaţi-l!"
Fostul portar al lui Şumudică a fost găsit fără viaţă, sub dărâmături. Soţia sa făcuse un apel sfâşietor cu câteva ore înainte

Sport

Fostul portar al lui Şumudică a fost găsit fără viaţă, sub dărâmături. Soţia sa făcuse un apel sfâşietor cu câteva ore înainte

Un fost elev al lui Marius Şumudică a fost prins sub dărâmăturile blocului în care locuia. Soţia sa a fost salvată, dar la el a decedat.

UPDATE: Ahmet Eyup Turkaslan (28 de ani), portarul lui Malatyaspor, a fost găsit mort, sub dărâmăturile blocului în care locuia. Anunţul a fost făcut de clubul său. 

"Portarul nostru, Ahmet Eyup Turkaslan (28 de ani), și-a pierdut viața după ce a fost prins în dărâmăturile provocate de cutremur. Odihnește-te în pace. Nu te vom uita, om frumos!", a transmis Malatyaspor.

-------------------------------

Ahmet Eyup Turkaslan, portar la Malatyaspor, este de negăsit. Salvatorii au reuşit să o scoată pe soţia sa de sub dărâmături, însă nu au reuşit să ajungă şi la el. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este în continuare captiv sub tonele de beton, în urma cutremurelor de peste 7 grade magnitudine, care au avut loc în Turcia. 

VIDEO Un fotbalist care a fost antrenat de Şumudică, captiv sub tonele de beton. Apelul disperat al soţiei: "Vă rog, ajutaţi-l!"

Fostul elev al lui Şumudică luptă pentru viaţă sub dărâmături

Mai multe publicaţii au transmis că Ahmet Eyup Turkaslan, portarul de 28 de ani al lui Malatyaspor, a murit în urma cutremurelor uriaşe din Turcia, dar clubul său a dezminţit această informaţie. Turkaslan se afla în locuinţa sa, alături de soţie, în timpul cutremurelor. Blocul în care se aflau cei doi s-a prăbuşit, iar cuplul a fost prins sub tonele de beton şi de moloz.

Soţia portarului, Kübra Türkaslan, a fost reperată şi echipele de intervenţie au reuşit să o salveze. Din păcate însă, salvatorii nu pot ajunge pentru moment la Ahmet.

"Portarul nostru, Ahmet Eyüp Türkaslan, se află în clădirea care a fost avariată și distrusă în urma cutremurului. Eforturile de căutare și salvare continuă. Deocamdată, nu s-a auzit de el. Are nevoie de rugăciunile voastre.", a anunţat clubul Malatyaspor, printr-un comunicat de presă. 

Citește și: Mircea Lucescu, declarație terifiantă după ce a fost surprins de cutremurele din Turcia: „Am simțit tot! Mi-am adus aminte de Bucureștiul din '77!”

Apelul disperat al soţiei fotbalistului turc, prins sub dărâmături

Din fericire, Kübra Türkaslan, soţia lui Ahmet Eyup Turkaslan, a fost salvată de către echipele de intervenţie. Însă drama sa nu s-a oprit după ce a fost scoasă de sub dărâmături. Kübra a făcut un apel disperat către autorităţi, pentru a-l salva şi pe soţul său, despre care nu se ştie însă dacă trăieşte sau nu. "Locul ăsta este foarte rău, vă rog să îl ajutaţi pe Eyüp.

Nimeni nu îl poate scoate de sub dărâmături", a transmis Kübra Türkaslan, prin intermediul reţelelor de socializare.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Ahmet Eyup Turkaslan, în vârstă de 28 de ani, evoluează la Malatyaspor din 2021. La echipa turcă a fost antrenat şi de Marius Şumudică, în perioada octombrie 2021- februarie 2022. În cariera sa, portarul a mai jucat pentru Bugsaşspor, Osmanlispor şi Ümraniyespor.

Autorităţile din Turcia au anunţat la o zi după producerea cutremurelor, că peste 2500 de oameni şi-au pierdut viaţa şi că în jur de 1700 de clădiri s-au prăbuşit.

Totuşi OMS preconizează că peste 20.000 de persoane îşi vor pierde viaţa în cele două ţări lovite de seisme, Turcia şi Siria.

Citește și: Christian Atsu a fost descoperit sub dărâmături, după 24 de ore. În ce stare se afla fostul fotbalist al lui Chelsea