Fostul premier nu pierde vremea dupa gratii! Adrian Nastase a citit 50 de carti in puscarie!

Adrian Nastase, fostul premier al Romaniei, pare sa fi reusit cu succes sa transforme perioada de detentie intr-una de culturalizare maxima. Nu de alta, dar de cand a fost arestat, 20 iunie 2012, si pana in prezent, el a reusit sa citeasca 50 de carti.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierePoliticianul prefera scrierile filosofice, iar autorii favoriti sunt Hegel, Marx si Nietzsche. Cel care alimenteaza periodic setea de cultura a lui Nastase este fiul sau, Andrei, care ori de cate ori isi viziteaza tatal la Penitenciarul Jilava ii aduce si cateva carti de citit. Generos din fire, Nastase nu tine volumele doar pentru el, ci, atunci cand i se cer, le imprumuta cu placere colegilor de suferinta.

fara descriereIn 20 iunie, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

In seara aceleiasi zile, Adrian Nastase a incercat sa se impuste, la locuinta sa din strada Zambaccian din Bucuresti. El a fost internat la Spitalul Floreasca din 20 pana in 26 iunie, cand a fost dus la Spitalul Penitenciar Rahova. In 21 iunie, Nastase a fost operat de o echipa din care au facut parte si medicii Ioan Lascar si Serban Bradisteanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate