Fostul preot britanic şi iubitul său, Florin, sunt din nou împreună după ce românul l-a lăsat în stradă! Acum au o relaţie deschisă

În ciuda diferenţei de vârstă de 55 de ani, Florin Marin şi soţul lui sunt din nou împreună.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Fostul preto britanic în vârstă de 80 de ani s-a împăcat cu iubitul lui Florin, în vârstă de doar 25 de ani. Cei doi bărbaţi au ţinut primele pagini ale presei în anul 2017, când s-au căsătorit. Ulterior bătrânul şi-a vândut casa din Anglia şi i-a cumpărat românului un apartament în Bucureşti. Doar câteva luni mai târziu, tânărul s-a despărţit de el.
 
fara descriere
 
Fostul preot l-a iertat pe Florin pentru dezamăgirea pe care i-a provocat-o şi cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, spune el. Au sabilit de comun acord să aibă o relaţie deschisă, aşa că tânărul îşi face de cap şi cu alţi bărbaţi. Philip s-a obişnuit cu ideea ş îşi doreşte doar ca iubitul lui să nu îşi facă o relaţie serioasă şi să se îndrăgostească de altcineva. 
 
„Îl iubesc! Dacă am fi despărţiţi aş fi cel mai nefericit om din lume Când eram departe de el am căzut în depresie pentru că îmi era dor de el. A fost ca şi cum mi-aş fi pierdut o mână sau un picior. Ştiu cu certitudine că am nevoie de el”, a declarat fostul preot conform The Sun.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate