Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile Regelui Mihai

Fostul Principe Nicolae a făcut public, marţi după amiază, un mesaj sfâşietor pe contul său de socializare, în cadrul căruia a scris că România a pierdut, prin moartea Regelui Mihai, unul dintre cei mai mari lideri europeni ai secolului XX, precizând că nu va uita că a învăţat de la Majestatea Sa care sunt valorile reale.

Autor: T.S.
 
 
„Azi, România şi-a pierdut Regele şi unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei faţă de ţara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care şi-a iubit ţara şi oamenii ei cu adevărat! Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut şi format de către el, cu datoria faţă de ţară şi promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine.
Bunicule, îmi va fi dor de tine şi nu voi uita că m-ai învăţat despre valori reale, nemuritoare în timp”
, a scris nepotul Regelui Mihai pe Facebook.
 
De asemenea, la scurt timp după ce s-au pus la punct detaliile funeraliilor ce vor avea loc, avocatul fostului principe a declarat că că nepotul Regelui va asista la înmormântare, chiar dacă nu a fost informat de familia sa despre decesul Majestăţii Sale.

 

„Vă daţi seama, să afle de la avocat că i-a murit bunicul, când sunt atâţia membri ai familiei. Eu l-am informat azi că bunicul lui a murit. Nu ştia, nu primise nicio informaţie de genul acesta nici de la un membru al familiei regale, nici de la un alt oficial- director de Casă Regală sau altcineva.
Doi: a zis că, chiar dacă nu este informat oficial, el vine, bineînţeles, la înmormântarea bunicului. Nu mi-a spus ziua. Chestiunea este şi unde va fi în cortegiu: îl vor primi lângă familie, în familie, lângă catafalc, va fi în public? Ţinând cont de atitudinea din ultimele patru-cinci săptămâni faţă de el, adică nu l-au primit nici măcar să-şi vadă bunicul bolnav, plângere penală, n-au retras plângerea penală. Această plângere şi-a urmat cursul, vor apărea în curând toţi în faţa unui judecător.
Sunt curios unde va fi locul lui în acest eveniment trist. Dar nepotul vine la înmormântarea bunicului”,
a declarat pentru Mediafax avocatul fostului principe Nicolae.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Barbatul cu doua sotii-surori, in pericol! Statul vrea sa-i ia copiii: "Ma obliga sa-i inscriu la scoala"

Raluca Zenga, mireasa gotica de la Bucharest Fashion Week! Superba blondina a defilat pentru designera Andreea Dogaru!

O noua tragedie in politica! A murit un fost deputat dupa o grea suferinta

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies