Fostul producător Harvey Weinstein, testat pozitiv cu Covid-19 în închisoare! Bărbatul este asimptomatic

Fostul producător de film Harvey Weinstein, încarcerat pentru agresiune sexuală, nu prezintă simptome de Covid-19, a spus joi purtătorul lui de cuvânt, citat de Reuters.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Fostul producător de film Harvey Weinstein, încarcerat pentru agresiune sexuală, nu prezintă simptome de Covid-19, a spus joi purtătorul lui de cuvânt, citat de Reuters.

Citeste si: Oana Radu, în izolare cu iubitul ei. Concurenta „Bravo,ai stil! Celebrities” și Cătălin se ciondănesc de la... mâncare!

Citeste si: Adelina Pestrițu, speriată de coronavirus, după ce Pink și fiul ei au suferit din cauza virusului: „Stai în casă ca să nu stăm la spital!”

Cum s-a aflat că fostul producător Harvey Weinstein are coronavirus

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, o sursă din închisoarea Wende din New York a dezvăluit că Weinstein a fost testat pozitiv.

„Deocamdată, au trecut 14 zile de când au apărut informaţii din închisoare, iar el nu are simptome şi nici probleme”, a spus Juda Engelmayer, purtător de cuvânt, informează News.ro.

fara descriere

Pe 22 martie, un oficial a declarat că fostul producător a fost testat pozitiv cu Covid-19 şi că a fost plasat în izolare în închisoarea Wende (New York).

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci poliști, a luat foc când a văzut filmarea cu agentul care îl lovește în stradă pe un delicvent: “Dacă era copilul vostru? Să îl bată un dobitoc ca ăsta?”

Arthur Aidala, avocatul lui Weinstein, a precizat că nu cunoaşte în detaliu starea de sănătate a clientului lui, dar că a discutat cu el recent şi „părea bine”.

fara descriere

Harvey Weinstein, în vârstă de 68 de ani, a fost condamnat în martie la 23 de ani de închisoare pentru agresiune sexuale şi viol de grad trei.

Producător al unor filme ca „Pulp Fiction”, „Shakespeare in Love” şi „Sin City”, Weinstein este, de la începutul mişcării #MeToo, primul bărbat acuzat de abuz sexual care este implicat într-un proces penal şi care a fost condamnat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate