Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu: ”Eu, azi-noapte, am visat că a murit Ion Iliescu, vă jur!”

Bogdan Oprea a fost pentru mai bine de doi ani purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, în cel de-al doilea mandat al politicianului la Cotroceni.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Bogdan Oprea a fost pentru mai bine de doi ani purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, în cel de-al doilea mandat al politicianului la Cotroceni. Fost ziarist, Bogdan Oprea a fost numit pe 15 mai 2012 în funcția de purtător de cuvânt al președintelui Traian Basescu, postură la care a renunțat în octombrie 2014. În prezent voluntar SMURD și consilier de rang înalt al UE pe comunicare și vizibilitate ale asistenței UE și impactului reformelor la Misiunea Înalților Consilieri UE pentru Republica Moldova, Bogdan Oprea a dezvăluit recent că a avut un vis ciudat. 

Citeste si: Adriana Săftoiu aruncă bomba în cazul crimelor din Caracal: „Acel monstru nu e singur”

Citeste si: Ramona Mănescu, momente de groază în Bruxelles! A fost trântită la pământ și țintuită cu pistoalele! Când s-a întâmplat asta

”Bine, vă spun! Eu, azi-noapte, am visat că a murit Ion Iliescu, vă jur. (Și, da, a fost înmormântat cu onoruri militare...)

Probabil că un specialist în interpretarea viselor sau un psiholog poate explica mai multe... Cum nu doresc moartea nimănui, singura explicație este că subconștientul meu procesa un gând ascuns, dar tot mai prezent în mintea mea în ultima perioadă, al spiritului iliescian atât de viu în lumea noastră și nu numai printre politicieni, inclusiv, cei de generație nouă, dar și în multe instituții ale statului, printre angajați civili și militari. Mă tot lovesc de dovezi de incompetență, dispreț profesional și ipocrizie printre angajați ai unor instituții publice, care muncesc pe sfert cât se muncește în privat sau printr-alte locuri, cu salarii bune și pensii sigure și care, pe lângă că se plâng mereu de jobul lor, nu-și fac treaba (deși sunt în slujba cetățenilor), ci construiesc doar intrigi și-și bat joc de munca, chiar voluntară, a altora. Sunt o piatră de moară de gâtul țării acesteia la fel de mare ca politicienii corupți, deși ei se cred altceva și acuză tarele politicienilor fără a se privi măcar o secundă în oglindă.

Dacă asta ilustra visul meu, sper să devină realitate și cât mai repede, altfel, chiar nu mai avem nicio șansă”, a notat Bogdan Oprea. 

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate