Stiri

Fostul șef al DNA s-a sinucis în această dimineață! Nu s-a mai putut face nimic pentru el

Fostul șef al DNA s-a sinucis în această dimineață, aruncându-se de la etajul șase al clădirii în care lucra. Ce l-a determinat să facă acest gest extrem.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Tragedie în această dimineață la Timișoara. Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck (48 de ani) şi-a pierdut viaţa vineri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul şase al clădirii în care lucra ca procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Din primele date, anchetatorii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul s-a sinucis. Tamas Schiffbeck s-a aruncat în această dimineață de la etajul șase al clădirii aflate în zona centrală a Timișoarei. Potrivit anchetatorilor, acesta s-ar fi aruncat chiar de pe fereastra biroului său, potrivit news.ro.

Citeste si: ANAF vrea să recupereze banii ”pierduți” de Hexi Pharma prin paradisuri fiscale! Prietenul lui Dan Condrea, trimis în judecată pentru evaziune fiscală | EXCLUSIV

Citeste si: Caz halucinant în Dâmbovița! Un bebeluș de aproape 2 ani s-a înjunghiat singur în abdomen cu un cuțit! E în stare gravă la spital

Citeste si: Maria Dragomiroiu, mărturii cutremurătoare din perioada când era gravidă! Socrul ei a vrut să-i sfârtece pântecul cu un cuțit

Deocamdată, nu se știe ce l-a împins pe bărbat la acest gest. Potrivit adevărul.ro, se pare că o posibilă cauză a sinuciderii ar putea fi boala foarte gravă a soţiei sale, care ar fi în prezent în Viena pentru tratament. Cei doi soţi au împreună două fete. Deocamdată este însă vorba despre o ipoteză neconfirmată oficial de poliţişti. Conform Digi 24, înainte de sinucidere procurorul ar fi forţat balamaua de la geam pentru a reuşi să deschidă fereastra.

Tamas Schiffbeck a fost șef al DNA până în 2015

Poliția investighează moartea acestuia, conturându-se ipoteza sinuciderii.

În 2015, procurorul Tamas Schiffbeck, fostul șef al structurii locale a DNA s-a întors la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, unitate unde lucrase înainte de a ocupa funcția din DNA. El nu a primit acceptul Consiliului Superior al Magistraturii de a-și continua activitatea în cadrul DNA.