Fostul șef al Poliției Olt, Nicolae Alexe, repus în funcție! Familia Alexandrei Măceșanu e distrusă: „Umilire până la capăt!”

Familia Alexandrei Măceșanu este revoltată după ce s-a aflat că fostul șef al Poliției Olt, Nicolae Alexe, repus în funcție.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Recent s-a aflat că fostul șef al Poliției Olt va fi repus în funcție. El se va întoarce curând la serviciu. Nicolae Alexe este cel care a coordonat misiune de căutare a Alexandrei Măceșanu, victima lui Gheorghe Dincă. ulterior, el a dat fost dat afară de ministrul Marcel Vela.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu, reacție furibună după ce a aflat că Niolae Alexe va fi repus în funcție

Familia Alexandrei Măceșanu este distrusă, după ce au aflat cp fostul șef al Poliției Olt își va primi funcția înapoi. Printre cei mai vocali se află chiar Alexandru Cumpănașu, verișorul tatălui fetei.

Citeste si: Alexandru Cumpanasu, reactie dura ce o fata a fost gasita moarta in Olt, in apropiere de Caracal

Citeste si: Mesaj emoționant de ziua Irinei, sora Alexandrei Măceșanu: ”La mulți ani, prințesă dragă!” FOTO

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Elena Dincă, soția monstrului din Caracal. Dezvăluiri șocante: „Din când în când mai pleacă împreună cu...”

„Sistemul a decis: umilirea până la capăt pentru mine și familia mea: Nicolae Alexe a fost repus în funcție‼️ Fostul șef al Poliției Olt care a coordonat operațiunea de "salvare" a Alexandrei‼️, a scris Cumpănașu, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina lui de Facebook.

Conform declarațiilor lui, părinții Alexandrei Măceșanu plănuiesc să recurgă la anumite măsuri „față de această decizie a instanței de repunere în funcție a CĂLĂILOR Alexandrei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate