Fostul soț al Brigittei Sfăt, internat la un spital din Ucraina! Panică printre prietenii afaceristului

Fostul soț al Brigittei Sfăt are probleme de sănătate și s-a internat într-un spital din Ucraina.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Fostul soț al Brigittei Sfăt are probleme serioase de sănătate. Ovidiu Torj a fost recent eliberat din închisoare iar zilele trecute s-a internat într-o unitate medicală din zona Cernăuți, Ucraina. Timișoreanul nu și-a anunțat prietenii că merge în Ucraina însă a postat un mesaj pe contul lui de socializare în care îi anunța că ”se simte în siguranță” la spitalul din Ucraina. Imediat au venit mesajele prietenilor virtuali care l-au întebat, surprinși, de starea lui de sănătate. ”Am avut niște probleme. Acum sunt ok”, le-a transmis Ovidiu Torj.

fara descriere

Ovidiu este al doilea soț din cei patru pe care i-a avut până acum Brigitte Sfăt. El a fost condamnat în 2018 în dosarul ”Sex cu minore” însă eliberat în urmă cu câteva luni. Brigitte nu are aminitri prea plăcute legate de Torj, pe care l-a acuzat că a agresat-o în mai multe rânduri pentru orice fel de motiv, inclusiv că uita să închidă apa la robinetul de la bucătărie.

fara descriere

Citeste si: Brigitte și Pastramă, șefi de șantier! Primele imagini de la viitorul local pe care cei doi îl vor deschide în Capitală VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Brigitte, tratata ca o prințesă de soțul Pastramă! A povestit ce îi face în intimitate

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, lună de miere de vis în Dubai! "Mă simt ca în rai"

În afară de Ovidiu Torj, Brigitte a mai fost măritată cu omul de afaceri Octavian Sfăt (care a murit), cu tenismenul Ilie Năstase iar în prezent și-a refăcut viața cu Florin Pastramă. Brigitte și Torj au împreună o fetiță, Sara, în vârstă de 11 ani.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate