Fostul soț al Corinei Chiriac, Virgil Anastasiu, a murit!

Virgil Anastasiu, care a fost căsătorit cu Corina Chiriac între 1993 şi 1997, a murit, luni, la vârsta de 68 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Virgil Anastasiu a terminat Insitutul de Marină Constanţa în 1983 şi a lucrat trei ani pe navele NAVROM. Apoi, în 1986 a decis să fugă de regimul comunist şi a ajuns în SUA, unde a ajuns rapid să conducă diverse companii.

În 1992 a cunoscut-o pe cântăreaţa Corina Chiriac cu care a fost căsătorit între 1993 şi 1997. S-a întors plin de energie şi de idei în România aducând know-how şi investiţii americane. A dezvoltat numeroase companii, apoi a lucrat ca director sau consilier în Bucureşti la diferite instituţii, relatează rtv.net.

De câţiva ani s-a retras la Gura Râului, lângă Sibiu.

Corina Chiriac a vorbit acum câţiva ani despre divorţul de Virgil Anastasiu: "Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu mă lăsa de bunăvoie la dispoziţia unui bărbat care-şi varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi minţită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenţii de a trăi civilizat!".

Virgil Anastasiu a lăudat-o mereu pe solistă: "Era cuminte, era casnică, avea grijă de gospodărie, mă aştepta cu mâncare caldă!".

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate