Fostul sot al Elenei Basescu si-a dus iubita sexy la manastire! Fotomodelul lui Syda a facut senzatie la Sucevita cu poseta rosie de firma!

Bogdan Syda Ionescu, fostul sot al Elenei Basescu, are o relatie cu Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Bogdan Ionescu, poreclit Syda, fostul sot al Elenei Basescu, a plecat recent intr-o minivacanta in Bucovina, impreuna cu iubita sa, Maria Grigoriu, si cu un grup de prieteni. Acestia au vizitat aproapte toate manastirile din zona, printre care Voronet si Sucevita. (vezi cum a aflat Syda ca Elena Basescu este insarcinata)

Fostul sot al Elenei Basescu a vizitat manastirile din Bucovina

Syda si Maria, care este apreciata pentru pictorialele sale sexy, s-au pozat in fata Manastirii Sucevita, Maria intrand in lacasul de cult cu o poseta rosie, de firma, asezata pe umar. Ulterior, tot grupul a luat masa la Sihastria Putnei, alaturi de un preot.

Fostul sot al Elenei Basescu si iubita sa sunt impreuna de un an

Maria Grigoriu si fostul sot al Elenei Basescu au o relatie de aproape un an de zile. Syda a divortat de fata cea mica a lui Traian Basescu in 2016, dupa 4 ani de casnicie, perioada in care s-au nascut doi copii. Recent, Elena Basescu a anuntat ca este insarcinata cu noul ei iubit, Catalin Tomata.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate