Fostul sot al Nicoletei Guță, anunț incredibil despre nunțile anulate din cauza coronavirusului: „Dumnezeu v-a mai dat o șansă”

Fostul soț al Nicoletei Guță este Ionică Băngală, care s-a separat de manelistă în 2018.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fostul soț al Nicoletei Guță, Ionică, a avut o căsnicie scurtă cu manelista. Cei doi s-au însurat în toamna lui 2017, dar s-au separat în decembrie 2018, Ionică fiind cel care a decis să pună punct relației. (vezi ce rugăciune a spus Nicoleta Guță în timpul pandemiei de coronavirus)

Citeste si: Nicolae Guta socheaza din nou: nu mai e deloc slab, s-a ingrasat enorm! A facut o burta uriasa, care i se revarsa peste pantaloni

Citeste si: Nicolae Guță așa cum nu l-ați mai văzut. Manelistul și familia lui s-au botezat în pelerinaj

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Dealer de mașini la mâna a doua, Ionică a plecat din vila din Petroșani a familiei Guță și a revenit la Zărnești, orașul său natal. Pe lângă tranzacțiile cu mașini, Ionică se mai ocupă și cu impresarierea câtorva maneliști, cărora le aranjează cîntări la nunți și alte evenimente.

fara descriere

Fostul soț al Nicoletei Guță: "Poate nici la anul!"

Măsurile luate de autorități în timpul pandemiei de coronavirus au făcut ca toate adunările să fi anulate, inclusiv nunțile, astfel că Ionică și maneliștii alături de care colaborează au luat o pauză forțată.

Citeste si: Dragoste cu pumnii. Ce pedepse au primit doi tineri din Gorj dupa un scandal amoros de proportii

Citeste si: Ziua și conflictul pentru Mircea Badea. Tocmai fanii lui l-au enervat. „Marș de lângă mine”

Citeste si: Un barbat plin de sange, suspect de COVID-19, a scuipat doctorii si asistentele de la spitalul din Harsova. 6 cadre medicale, in autoizolare

În acest context, Ionică, fostul soț al Nicoletei Guță, a postat un mesaj ironic: "Anunt important: Pentru toti cei carora li s-a anulat nunta. Dumnezeu v-a mai dat o sansa. Si daca va ajuta Bunul Dumnezeu poate nici la anul!!!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate