Fostul soţ al Nicoletei Guţă s-a refugiat în credinţă după despărţirea de manelistă! Prietenii nu îl cred pe Ionică: „Diavolu` între popi!” FOTO

Amicii lui Ionică au aflat că fostul soţ al Nicoletei Guţă s-a refugiat în credinţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fostul soţ al Nicoletei Guţă s-a refugiat în credinţă. Ionică Băngală, dealer de maşini la mâna a doua, s-a separat de manelistă la finalul lui 2018, după ce se căsătorise cu aceasta în toamna lui 2017. (vezi cum arată vila lui Nicoleta Guţă filmată din dronă)

Citeste si: Babi Minune şi-a cumpărat un Ferrari cu banii câştigaţi în Germania! Amicilor nu le vine să creadă: “Pe bune?” FOTO

Citeste si: Amanta lui Guţă, afirmaţii şoc: "Am vorbit cu Alexandra Măceşanu, m-a sunat cu video"

Citeste si: Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul în videoclipul "Curwa"! Femeile cer ca manelistul să fie sancţionat, iar melodia să fie retrasă!

Fostul soţ al Nicoletei Guţă s-a refugiat în credinţă: "Dumnezeu e cu noi tot timpul!” 

Recent, Ionică, care este poreclit de amici Diavolu`, s-a fotografiat alături de doi preoţi, pe care i-a cuprins, prieteneşte, pe după umeri. „Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate, fericire şi să auzim doar de bine! Şi nu uitaţi că Dumnezeu e cu noi tot timpul!”, a postat Ionică.

fara descriere

Fostul soţ al Nicoletei Guţă s-a refugiat în credinţă: “S-a împăcat Diavolu`cu Dumnezeu?"

Nu mai e un secret că fostul soţ al Nicoletei Guţă s-a refugiat în credinţă. Amicii lui Ionică au glumit: “S-a împăcat Diavolu`cu Dumnezeu??.. Prima apariție a lui Diavolu între popi... Am trăit să o văd şi pe asta, diavol lângă popă”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate