Fotbalist celebru, umilit în public de iubita prezentatoare TV! ”Poartă aceeași pereche de chiloți toată săptămâna!”

Un fotbalist celebru a fost făcut cu ”ou și cu oțet” de către iubita lui! Subiectul discuției este chiar lenjeria intimă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un celebru fotbalist de la Real Madrid, Federico Valverde, a fost ”certat” și umilit de propria lui iubită, după ce s-a legat de lenjeria intimă a sportivului.

În perioada aceasta, sportivul Federico Valverde a fost chemat la naționala din Uruguay pentru a juca. Atât antrenorul, cât și echipa speră că își vor reveni sezonul care urmează, pentru a lua titlul în La Liga și Champions League.

Citeste si: Bianca și Alexandru părăsesc Puterea Dragostei? Dezvăluiri: „Noi ne-am hotărât că nu avem de ce să continuăm în această emisiune”

Citeste si: Gigi Becali și-a sfințit stâna din Pipera! Imagini inedite cu latifundiarul sprijinit într-un ciomag de aur

Citeste si: Oana Roman o desfiinţează pe Olivia Steer! "Cred că doar terapia o mai poate salva!" Vezi de ce este REVOLTATĂ vedeta! EXCLUSIV

Totuși, Federico Valverde nu a scăpat de cuvintele înțepătoare ale iubitei sale, așa că prezentatoarea TV Mina Bonino, originară din Uruguay, a postat pe social media un selfie într-o ținută sumară. Evident, Valverde i-a comentat iubitei sale imediat: ”Nu-ți dai jos sutienul nici măcar atunci când dormi”.

La scurt timp, Mina Bonino, iubita lui Federico, i-a răspuns imediat, cu aceeași monedă, dar mai dură: ”Eu prefer să dorm în același tricou, dar nu cu aceeași pereche de chiloți toată săptămâna ca tine”. Evident, în urma discuției, cei doi au lăsat la o parte ”micile răutăți” și au postat o poză împreună.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: