Fotbalistii Stelei merg in vacante de lux! Zanzibar, Dubai, Thailanda...

Stelistii au toate motivele sa-si transforme vacanta de iarna intr-o adevarata sarbatoare! Sunt aproape campioni si au reusit sa treaca si de grupe in lupta pentru trofeul Europa League. Toate aceste bucurii profesionale le-au ridicat moralul jucatorilor Stelei care au intrat in vacanta fericiti si dornici de distractie, alaturi de prieteni si de familie, unii in Romania, altii in tarile calde.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierePortarul de rezerva al Stelei, Razvan Stanca va pleca, alaturi de frumoasa sa sotie Madalina, in Dubai. Cei doi se vor rasfata si vor profita de momentele impreuna inainte ca Madalina sa aduca pe lume noul membru al familiei, un copil al carui sex sunt nerabdatori sa-l afle cat mai repede.

fara descriereAdi Popa, unul dintre cei mai iubiti stelisti la ora actuala, a ales sa-si petreaca Sarbatorile de iarna tot la soare, locatia aleasa fiind una de vis: Zanzibar, Africa. Adi va merge impreuna cu iubita sa Adelina, care l-a sustinut si i-a fost alaturi in ultimii ani si careia ii datoreaza in mare parte ascensiunea in cariera.

fara descriereVlad Chiriches este, fara indoiala, revelatia Stelei si cel mai mediatizat fotbalist din Ghencea, mai ales prin prisma faptului ca acesta este dorit de cele mai iubite echipe ale lumii. Si totusi Vlad a ramas cu picioarele pe pamant, la fel de modest ca atunci cand era jucator la Pandurii Tg Jiu. Nu si-a pierdut mintile dupa vreo pipita de Bucuresti, ci a ramas alaturi de aceeasi frumoasa iubita, Sabrina Macsim. Cei doi se vor rasfata la soare, la 12 ore distanta cu avionul de Romania, mai exact in paradisul thailandez.

fara descriereThailanda este locatia aleasa si de frumosul cuplu stelist format din Alexandru Chipciu si Andreea Preda, care vor petrece cu aceasta ocazie prima vacanta impreuna.

Portarul Stelei, Ciprian Tatarusanu va petrece, alaturi de iubita lui Antoaneta si o gasca de prieteni, 5 zile in Bulgaria, iar apoi, singurei inca 5 zile la Londra.

fara descriereNici zona montana a Romaniei nu este uitata de stelisti. Paul Pirvulescu va petrece Revelionul la munte alaturi de proaspata sa sotie, Ana. Asadar oriunde v-ati duce dragi turisti, cu siguranta undeva, printr-un colt al lumii, o sa va ciocniti de cel putin un jucator de la Steaua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate