Fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu: „Plutea pe apă şi-mi scotea bani din buzunar!”

S-a aflat că fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu. Boc, care a împlinit 73 de ani pe 6 iunie, a jucat la Petrolul, Dinamo, Rapid şi Universitatea Craiova în perioada 1964-1976, adunând câte un titlu de campion, cu Petrolul şi Craiova, o Cupă cu Rapid, dar şi 6 selecţii la echipa naţională. (vezi cum a devenit Alexandru Boc iubitul Corinei Chiriac)

Citeste si: Cât de mult a îmbătrânit Valentin Ceauşescu! La 71 de ani, fiul lui Nicolae Ceauşescu a sărbătorit cu steliştii victoria de la Sevilla din 1986! FOTO

Citeste si: Nepotul lui Ceaușescu e scandalizat: ”Să fi fost mult mai important creatorul de modă decât cea care a dat viață unor personaje de referință în cultura noastră?”

Citeste si: Cum a refuzat Zina Dumitrescu să fie stilista Elenei Ceauşescu: „Eu sunt nebună, îi spun să-și tundă cocul ăla de cuib de cuci din cap”

Fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu: "Am fost după Revoluţie primul armator din România" 

După 1989, Boc şi-a încercat norocul în afaceri. Într-un interviu din Adevărul, întrebat ce afaceri are, Boc a dezvăluit: “În domeniul imobiliar. Am fost după Revoluţie primul armator din România, am avut un vapor. Nu am ştiut în ce mă bag. Tot timpul trebuia să plătesc taxe pentru el: de cheu, de una, de alta. Nu am ştiut cum să scap mai repede de el”.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate