Fotbalistul care l-a lasat paralizat pe Mihaita Nesu a luat o decizie incredibila! Intrat in depresie dupa ce l-a accidentat pe "Bichon", olandezul Schut a plecat de acasa si s-a stabilit in Africa de Sud!

Alje Schut, colegul de echipa care l-a accidentat involuntar pe Mihaita Nesu, a trecut printr-o depresie severa si s-a stabilit definitiv in Africa de Sud, pentru a uita drama din 2011.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereMihaita Nesu a paralizat de la gat in jos la 11 mai 2011, dupa o intrare neintentionata a colegului sau de la Utrecht, Alje Schut, in timpul unui antrenament. Perioada de dupa accident a fost de cosmar nu numai pentru Nesu, ci si pentru Schut. fara descriereAcesta, desi nevinovat, a trecut printr-o depresie severa si nu a mai rezistat decat cateva luni la Utrecht, orasul sau natal. Alje a vrut sa se rupa de tot de Olanda si sa ia viata de la capat cat mai departe, stabilindu-se definitiv in Africa de Sud, unde joaca perntru campioana Mamelodi Sundowns. Olandezul a obtinut rezidenta permanenta, alturi de sotia sa, blonda Mara, care i-a nascut un baietel la Johannesburg!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate