WOW

Fotbalistul Cristian Daminuta va lesina, cu siguranta. Abia s-a impacat cu sotia, dar uite cat de sexy a pozat aceasta. Iasmina a aratat TOT in cea mai provocatoare lenjerie intima. VIDEO EXCLUSIV!

Sotia lui Catalin Daminuta a pozat extrem de sexy. Vezi imaginile incendiare.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cristian Daminuta si sotia lui s-au impacat de curand, dupa o despartire cu "cantec" chiar inainte de nunta. Tinerii si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt si si-au mai dat o sansa.

Fotbalistul ar fi promis ca ii va fi fidel partenerei si ca isi va schimba in totalitate stilul de viata, iar ea l-a iertat pentru ca, spun apropiatii lor, il adora pur si simplu pe sportiv.

Ei bine, toate bune si frumoase pana aici, doar ca Daminuta s-ar putea sa aiba un soc cand va vedea ultima sedinta foto a jumatatii sale.

Sexoasa blonda a pozat in lenjerie intima de infarct, semnata Cristina Oae, iar fotografiile sunt visul oricarui reprezentant al sexului tare.

Iasmina si-a etalat formele apetisante, iar mai departe va lasam pe dumneavoastra, dragi cititori, sa comentati. Cristian Daminuta, bietul de el, va ramane probabil fara cuvinte...
 

Galerie foto