WOW

Fotbalistul Cristian Daminuta va lesina, cu siguranta. Abia s-a impacat cu sotia, dar uite cat de sexy a pozat aceasta. Iasmina a aratat TOT in cea mai provocatoare lenjerie intima. VIDEO EXCLUSIV!

Sotia lui Catalin Daminuta a pozat extrem de sexy. Vezi imaginile incendiare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Fotbalistul Cristian Daminuta va lesina, cu siguranta. Abia s-a impacat cu sotia, dar uite cat de sexy a pozat aceasta. Iasmina a aratat TOT in cea mai provocatoare lenjerie intima. VIDEO EXCLUSIV! icon photo

Cristian Daminuta si sotia lui s-au impacat de curand, dupa o despartire cu "cantec" chiar inainte de nunta. Tinerii si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt si si-au mai dat o sansa.

Fotbalistul ar fi promis ca ii va fi fidel partenerei si ca isi va schimba in totalitate stilul de viata, iar ea l-a iertat pentru ca, spun apropiatii lor, il adora pur si simplu pe sportiv.

Ei bine, toate bune si frumoase pana aici, doar ca Daminuta s-ar putea sa aiba un soc cand va vedea ultima sedinta foto a jumatatii sale.

Sexoasa blonda a pozat in lenjerie intima de infarct, semnata Cristina Oae, iar fotografiile sunt visul oricarui reprezentant al sexului tare.

Iasmina si-a etalat formele apetisante, iar mai departe va lasam pe dumneavoastra, dragi cititori, sa comentati. Cristian Daminuta, bietul de el, va ramane probabil fara cuvinte...
 

Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune