Fotbalistul Dacian Varga, în mijlocul unui scandal uriaş! Fosta iubită a lui Adrian Alexandrov îl acuză că a călcat-o în picioare în centrul Bucureştiului! Pe numele bărbatului care se iubeşte acum cu Maria Constantin a fost deja depusă plângere la Poliţi

Fosta iubită a lui Adrian Alexandrov susţine că, zilele trecute, a fost victima unei agresiuni greu de închipuit după ce Dacian Varga, iubitul Mariei Costantin, ar fi călcat-o în picioare, la Târgul de Crăciun din centrul Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Larisa Judele este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov. Acum însă, bruneta este în mijlocul unui scandal uriaş cu fotbalistul Dacian Varga pe care îl acuză că ar fi fost violent cu ea.

Mai exact, povesteşte Larisa, problemele dintre cei doi au apărut în urmă cu câteva zile când, din senin, susţine ea, a fost informată

că fotbalistul Danian Varga i-ar fi transmis că o să o calce în picioare din cauza unor lucruri pe care, nici acum fosta iubită a lui Adrian Alexandrov nu le înţelege.

”Am avut ghinionul sa ţin lângă mine pe unele persoane (aşa-zise prietene) care m-au adus în situaţia asta din cauza unor conversaţii care nu aveau legătura cu mine . Acest Dacian Varga este o cunoştinţă veche de ani de zile, de când îşi petrecea vacanţele în oraşul meu având bunici acolo. După ce eu m-am mutat în Bucureşti conversaţiile dintre noi s-au încheiat pentru că era flegmatic, arogant, îmi adresa cuvinte jignitoare ceea ce eu niciodată nu le pot vedea ca pe ceva frumos la un bărbat. Întâmplarea a fost că am avut prietene comune! Am fost sunată de către o prietena comuna zilele trecute, care mi-a transmis că a fost sunată şi ea la rândul ei de către Varga şi de către iubita lui actuală care ea a fost ,,prietenă” cu mine să îmi spună că dacă îl mai vorbesc de rău mă calcă in picioare!

Bun! Am sunat-o pe Maria Constantin, mirată de situaţie, să o întreb personal de ce nu mă sună direct pe mine iubitul ei sau ea dacă are ceva de spus. Nu a răspuns! Nu am avut o perioadă tocmai bună în ultimul timp, şi, ca orice om, am ieşit împreună cu două prietene să ne plimbam la târgul de Crăciun liniştite. M-am trezit cu Maria Constantin că îmi vindea bomboane, am salutat-o şi am întrebat-o ce se întâmplă?! În clipa aceea, Dacian Varga, când m-a văzut a început să mă înjure să plec de acolo că
mă calcă în picioare, am reacţionat la nervi şi i-am spus să vină. Am văzut că iese scandal şi m-am întors cu spatele să plec. M-am trezit smucită, mi-a rupt geanta şi mi-a dat o palmă. Au intervenit prietenele mele şi oamenii din jur, în acea înghesuială am căzut jos şi a început să dea cu picioarele în mine. Mi-a dat cu picioarele în cap şi peste tot! În acest timp Maria Constantin privea cu satisfacţie!”
, ne-a povestit, în exclusivitate, Larisa Judele.

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă ne-a dezvăluit că a fost deja la Poliţie pentru a depune plângere împotriva fostului fotbalist şi că a fost şi la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru a dovedi că a fost agresată. ”Mi-am petrecut noaptea la spital şi la poliţie! Cel mai greu îmi este să sun acasă să îmi anunţ familia! În condiţia în care nici măcar tatăl meu nu mi-a dat o palmă vreodată. Vă rog să mă credeţi, nu ştiu de ce a reacţionat aşa, eu nu ştiu motivul, pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi spună ceva concret, dacă am greşit cu ceva ! Pe mine mă  doare capul de nu mă pot ridica din pat şi am fost consultată! Vreau dreptate, atât! Sper să am putere să îmi fac dreptate pentru că mă simt acum un om neajutorat într-o lume mizerabilă”,ne-a mai spus Larisa Judele.

Larisa Judele s-a iubit cu Adrian Alexandrov în 2014

Larisa Judele şi Adrian Alexandrov au avut o relaţie în 2014. Cei doi au fost îndrăgostiţi o bună perioada de timp, ceea ce se şi vede din pozele postate pe reţelele de socializare, în urmă cu mai bine de 4 ani, de Larisa. Îşi serbau zilele onomastice împreună, ieşeau în cluburi şi se simţeau bine unul în compania celuilalt. Mai mult, potrivit surselor noastre se pare că cei doi păstrează legătură şi în prezent, chiar dacă nu mai au niciun fel de relaţie amoroasă.

"Larisa l-a iubit foarte mult pe Adrian Alexandrov, însă din păcate povestea lor de iubire s-a sfârşit în urmă cu câţiva ani. Au avut o relaţie frumoasă, petreceau foarte mult timp împreună. Şi acum păstrează legătură. Au rămas prieteni şi se respectă. Acum ea este fericită, îi merge foarte bine, deşi în urmă cu câţiva ani a fost într-o depresie severă", susţin persoane din anturajul Larisei.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adrian Alexandrov, terorizat în Costa Rica! Ce face bărbatul pentru a o linişti pe fiica lui şi a Elelei Udrea de când s-a închis în casă

Cum si-a facut de cap Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, in Costa Rica! Imagini de senzatie cu barbatul | EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Este total interzis! Raed Arafat, anunţ la scurt timp după ridicarea restricţiilor

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Vin stimulentele de risc pentru bugetari. Ce a anunțat Raluca Turcan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies