FOTO | A luat-o lumea razna! Fost campion la sarituri in apa vrea sa faca puscarie in locul lui Gigi Becali! "Domnul Becali are familie, are afaceri, eu nu am nimic.Vreau sa ma duc in locul lui!"

Condamnat in vara anului trecut la trei ani si jumatate de inchisoare, Gigi Becali are un salvator! Un satmarean este dispus sa se sacrifice in locul latifundiarului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereCuprins de ganduri bune si de spirit de sacrificiu, Cristian Morar, nascut in comuna Apa (judetul Satu Mare) s-a prezentat prima data in toamna anului trecut la sediul unui ziar de provincie, sustinand ca vrea sa faca puscarie in locul lui Gigi Becali. "Domnul Becali are familie, are afaceri, eu nu am nimic. De aia ma duc eu în locul lui!”, a marturisit barbatul, crescut la orfelinatul din Halmeu si care sustine ca a fost campion national la sarituri in apa in 1997!fara descriere Initial s-a crezut ca acesta vrea doar sa fie incarcerat pentru a avea unde sa locuiasca, dar omul a insistat ulterior in demersul lui, asteptand si astazi un raspuns de la autoritati. Dupa ce a fost inchis, Gigi Becali a avut parte de alte cateva gesturi de marinimie din partea unora, care - gratis sau pentru bani - ar fi facut imediat schimb de locuri cu patronul stelist.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate