FOTO | A uluit Romania cu dieta ei cand a slabit 37 kg, dar acum se ingrasa la loc! Uite cum arata in prezent Monica Pop

In martie 2010, directorul Spitalului de Oftalmologie din Capitala, prof. dr. Monica Pop dezvaluia in premiera cum a reusit sa slabeasca uluitor si sa topeasca in doar opt luni 37 de kilograme.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMonica Pop inainte sa slabeasca, dupa dieta si, in prezent, cand deja da semne ca recupereaza kilogramele pierdute in trecutFara ajutorul unui nutritionist, fara sport si fara diete sofisticate si consumand in schimb doar o ceasca de cafea neindulcita timp de noua zile. In rest, multa apa si nicio firimitura de mancare. Asa a inceput dieta “infometarii” inventata de Monica Pop, celebra directoare de la “Spitalul de Ochi” din Bucuresti, cu ajutorul careia aceasta a slabit trasformandu-se parca intr-o alta persoana.fara descriereAsa arata Monica Pop inainte sa slabeasca si dupa ce a pierdut 37 de kilogrameDupa cele 9 zile de infometare, cand semnele slabirii incepeau sa se vada timid, Monica Pop a inceput sa manance. La inceput doua inghitituri de mancare pe zi, si inca doua in urmatoare, pana cand stomacul s-a acomodat cu alimentele. Cand kilogramele indicate de cantar ajunsesera sa se imputineze de la o zi la alta, Monica Pop a schimbat tactica de a se alimenta. Nu se mai infometa, ca in cele 9 zile de la inceputul regimului, ci ajunsese la performanta de a-si pune mancare in farfurie si a lua loc la masa. Numai ca, acesta isi punea mancare in farfurie ca orice om, dar o impartea in patru si consuma doar un sfert din preparatul pe care il avea in fata.

fara descriereAsa arata medicul in octombrie 2014De la acest experiment au trecut patru ani si o buna bucata de vreme, Monica Pop s-a bucurat de silueta sa adolescentina si voiciunea pe care o resimtea de cand slabise. Recent, insa, medicul a inceput sa ia proportii si sa imbrace din nou tinutele din garderoba sa cea veche pe care o purta in vremea cand era supraponderala, semn ca ceva nu a mers si procesul de slabire a fost dat peste cap.   fara descrierePrezenta zilele trecute la lansarea filmului “Cuscrii”, eveniment care a avut loc saptamana trecuta la Cinema Pro, medicul Monica Pop a surprins cu noua sa infatisare care pare identica cu cea pe care o afisa in urma cu aproximativ 5 ani pe cand era supraponderala.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate