FOTO! Acum e nedespartita de Velea si Antonia, dar n-ai sa crezi cu ce manelista celebra petrecea Nicole Cherry acum cativa ani! Si Dan Bursuc era la eveniment!

Nicole Cherry (16 ani) este exemplul clar ca, indiferent de varsta, daca ai ambitie, talent si putin noroc, ajungi departe intr-un timp foarte scurt.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereAntonia si Alex Velea s-au distrat ca in liceu la petrecerea aniversara a lui Nicole Cherry, in urma cu doua saptamaniArtista devenita idol al adolescentilor dupa lansarea piesei "Memories" are o multime de concerte, iar hitul "Vara mea" i-a consolidat pozitia in categoria cantaretilor de prima mana.

Artista apartine acum de casa de productie a lui Smiley, iar printre prietenii apropiati, care au fost prezenti si la petrecerea ei aniversara, recent, se numara Alex Velea si Antonia.

Cu ceva timp in urma insa, cand pustoiaca-minune a showbiz-ului nu era un nume consacrat, mergea la evenimente cu artisti care practicau alt gen muzical decat cel care a facut-o pe ea cunoscuta.

De exemplu, intr-o poza de la o petrecere a lui Dan Bursuc, solista, atunci eleva in scoala generala, apare alaturi de Laura Vass, iar pe fundal se observa impresarul Dan Bursuc, impresarul celor mai bine cotati manelisti autohtoni.fara descriereAcum cativa ani, interpreta hitului "Vara mea" a participat la un eveniment organizat de Dan Bursuc ( in cerc)

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate