FOTO! Aici Craciunul se sarbatoreste in costum de baie! Mosul uita de haina groasa si nu coboara pe horn, ci din palmier!

Ne-am obisnuit sa asociem sarbatoarea Craciunului cu zapada, frigul si statul la gura sobei! Exista zone pe Glob unde asemenea detalii sunt cunoscute doar din povesti!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCeea ce noua ni se pare o fantezie pentru altii reprezinta realitatea. Cum ar fi ca in ajun de Craciun sa alergi in costum de baie pe plaja, sub soarele arzator si sa plonjezi direct in mare, singura grija fiind sa-ti recuperezi caciulita rosie cu mot alb?!
fara descriere
In tari precum Australia sau in anumite zone din SUA, acest lucru e posibil, plajele de aici fiind celebre pentru petrecerile de Craciun in bikini sau slip! In Sydney, de exemplu, Craciunul e sarbatorit pe nisip! Si in Miami sau Florida, SUA, Mosul uita de haina groasa, el aducand cadourile, nu pe horn, ci... din palmier!
fara descriere
Va prezentam o galerie foto care va va schimba un pic perceptia despre Sarbatorile de iarna. Suntem curiosi daca persoanele din aceste poze viseaza, in schimb, la un Craciun identic cu al nostru…
fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate