FOTO | Aici evadeaza Bianca in Dubai! Fotografii exclusive cu locul spectaculos in care se distreaza blondina in vacantele exotice!  

Bianca este innebunita dupa Dubai si, de cateva ori pe an, da o fuga in Emirate! De acolo, blondina isi cumpara toate obiectele vestimentare de lux, dar recunoaste ca, dincolo de shopping, seara, se distreaza in zona cea mai frumoasa din centrul orasului, Marina Bay.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBiancai Dragusanu ii place luxul si ori de cate ori “evadeaza” din tara se duce numai in locuri costisitoare si opulente la care nici macar nu ar visa un om de rand. WOWbiz.ro a aflat care este zona din Dubai in care frumoasa femeie se distreaza alaturi de prietene ei, si ele amatoare de eleganta si bun-gust.

fara descriereIn zona Marina Bay se duce sa se distrezeDupa sesiunile de cumparaturi, diva se relaxeaza in “Marina Bay”, partea cea mai scumpa din oras, un loc de promenada plina de restaurante si cluburi de lux, dar si de yacht-uri ancorate pentru a petrece o seara de vis.

fara descrierefara descriereThe “Ocean Club” este locatia preferata a Biancai, un locsor in care se regaseste o piscina interioara si fotolii imense in loc de scaune, unde se poate savura un cocktail special si se poate admira privelistea de vis sau punctele turistice de atractie, impunatorul Burj Khalifa si imensul Mall Dubai cu fantanile sale cantatoare. In plus, in locul de noapte se “prezinta” toata lumea buna din Dubai, de la seici pana manechine de top sau staruri de la Hollywood, care vin sa se distreze in Emirate! Ce mai...fite de fite!

fara descrierePlaja prefera sa faca la AtlantisIn ceea ce priveste hotelul la care poposeste diva, ei bine, ea prefera stabilimentul de cinci stele "Atlantis", unde confortul este incredibil, iar plaja este fina si spectaculoasa. Specialistii de la Christian Tour recomanda Dubaiul drept o oportuna destinatie de vacanta, indiferent de perioada anului.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate