Foto| Am aflat adevaratul motiv al scandalului dintre Marius Gavrila si Andreea Balan! Impresarul a scos-o pe blonda de pe afis si a pus-o pe Misty langa Keo!

Andreea Balan s-a trezit in plin scandal dupa ce a avut curajul sa spuna “Nu” si sa nu-si calce pe orgolii, sau cel putin asta sustine tatal ei. Cantareata si impresarul Marius Gavrila, alaturi de care a batut tara in lung si-n lat, timp de trei ani, in turnee, sunt acum la cutite.

Distribuie pe:

Autor: G.G., Lia Popescu

fara descriereAndreea Balan si Keo, alaturi de alti artisti, au facut parte din turneul Mix Music, organizat de Marius Gavrila, si, de trei ani, canta in diferite orase.

Dupa despartirea de Keo, Andreea Balan nu a incheiat contractul cu Marius Gavrila, dar a facut in asa fel incat sa nu urce pe scena in aceeasi zi cu fostul iubit. Toate au fost bune si frumoase pana acum cateva zile cand impresarul i-ar fi propus Andreei sa urce pe scena alaturi de Keo si Misty. Balanca a refuzat sa faca acest lucru!fara descrierePana sa se certe cu impresarul, Andreea Balan era pe afisfara descriereIn locul Andreei, pe afis, este Misty

Astfel, Gavrila s-a enervat si a scos-o pe Balanca de pe afis, iar in locul ei a pus imaginea iubitei lui Keo, Misty. Astfel ca, de acum, in turneu, Misty i-a luat locul Andreei Balan.

“Totul a pornit de la faptul ca Andreea nu a fost de acord sa urce pe scena, la Caracal, cu Keo si Misty. Gavrila i-a zis ca asa ar fi bine sa faca pentru succesul turneului. Andreea l-a refuzat si el a scos imaginea cu ea de pe afis si a pus-o pe Misty. Andreea i-a zis ca e de acord ca ea sa cante sambata, iar Keo si Misty duminica, sau invers”, a declarat Sandel Balan pentru WOWbiz.ro.fara descriereSandel Balan

“In ce calitate spune el ca Andreea n-are voce? Eu sunt in masura sa spun ceva, sau alti muzicieni, nu impresarii, care nu au cultura muzicala. Pai Andreea i-a umplut buzunarele in toate turneele si i-a adus cate 20.000 de spectatori la concerte, cum poate sa vorbeasca asa? El face asta acum ca sa-i scoata in fata pe Keo si pe Misty, dar acestia mai au de muncit ca sa ajunga ca Andreea. Gavrila zice ca Andreea n-are voce, dar fata mea canta live la toate concertele, e cel mai complet artist la ora actuala. Ea lucreaza cu Gavrila de 20 de ani, intotdeauna l-a respectat, a fost corecta, nu a intarziat la spectacole, Andreea e un om de cuvant. Daca se apuca sa vorbeasca fata mea despre el nu cred ca i-ar fi bine. Andreea si noi, parintii, stim multe… Cand a lansat cartea, Marius Gavrila, a scris numai minciuni despre Andreea, eu nu am zis nimic atunci, am tacut. Dar acum nu mai tac”, ne-a mai spus tatal Andreei.fara descriere

Atitudinea lui Marius Gavrila la adresa Andreei este atat de virulenta, pentru ca, din spusele apropiatilor, el este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Keo, si cum prin presa au aparut numai materiale care il denigrau pe cantaret, spuse de “amicele” blondinei, a considerat ca este cazul ca si el sa ia atitudine si sa isi spuna punctul de vedere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate