FOTO! Andreea Raicu, vacanta de cinci stele la New York! Vezi ce a facut vedeta in timp ce romanii tremurau de frig!

Andreea Raicu adora calatoriile, iar faptul ca are mana in gips nu a impiedicat-o sa se urce in avion cu destinatia SUA.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereChiar daca are mana in gips, Andreea Raicu pare mai dornica de distractie, de plimbare si de explorare ca niciodata. Frumoasa bruneta s-a lansat saptamana trecuta intr-o experienta “periculoasa” cand a ales sa mearga la lansarea colectiei unui designer renumit pentru un magazin accesibil.

Cand s-au deschis usile boutique-ului respectiv, femeile, necunoscute si vedete deopotriva, au navalit spre rafturi si, ignorand chiar si camerele de luat vederi, s-au calcat in picioare, unele chiar la propriu, pentru articolul vestimentar mult visat. Prezentatoarea tv a evitat abil “razboiul” pentru haine, dar a reusit sa-si umple sacul cu produse cu singura mana disponibila, strecurandu-se pe langa celelalte cliente.

La cateva zile dupa sesiunea de shopping solicitanta, vedeta a plecat la New York, orasul ei preferat, intr-o scurta vacanta. Andreea profita de ocazie sa-si viziteze prietenii stabiliti acolo, dar si sa cumpere cadouri pentru Craciun. Primul lucru pe care l-a facut, dupa ce a ajuns acolo, a fost insa o plimbare prin celebrul Central Park, vremea tinand cu romanca noastra.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate