FOTO | Asa nu l-ai mai vazut vreodata pe Leo de la Strehaia. S-a pus in genunchi in fata unei icoane

O tine numai intr-un pacat, dar este foarte credincios! Ii plac enorm femeile si jocurile de noroc, insa Leo de Strehaia este un bisericos convins. Mai ales acum cand a scapat ca prin minune dupa un infarct!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereChiar daca nu este foarte vrednic si pacatuieste foarte mult, Leo de la Strehaia este foarte credincios! Putini sunt cei care il stiu sau si-l pot inchipui pe Leo intr-o asemenea ipostaza, stiut fiind faptul ca tiganul din Strehaia nu poate sta departe de femei si jocuri de noroc.

fara descriereEi bine, Leo este foarte credincios, asa cum se poate vedea si din aceasta fotografie cu el in genunchi multumindu-i lui Dumnezeu pentru tot ce are. In general, tinerii merg la biserica sa se roage pentru bunastare, insa  Leo a mers la aceasta icoana sa-i multumeasca lui Dumnezeu pentru ce are.

La icoana facatoare de minuni din care izvoraste mir a Sfantului Mare Mucenic Efrem cel Nou . Lacaul Sfant se afla pe Aleea Mizil nr 50k Bucuresti. Multumesc Dumnezeule pentru tot ! DOAMNE AJUTA!”, a scris Leo pe pagina lui de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate